Θοδωρής Αθερίδης: «Και Όσκαρ να πάρω, για το “Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς” θα λένε»

«Με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου μας συνδέει ο “ίδιος” πατέρας και ο ίδιος κώδικας χιούμορ»

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Ελένη” και μίλησε για τη μεγάλη του τηλεοπτική επιτυχία, “Σ’αγαπώ Μ’ αγαπάς” αλλά και το ότι τον ακολουθεί στην υπόλοιπη ζωή του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε ότι σε πρόσφατη συζήτηση που έκανε με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου αναφέρθηκαν στην επιτυχημένη σειρά και στην καρμική σχέση που έχουν. «Χθες η Δήμητρα Παπαδοπούλου μου έλεγε ότι ψάχνει να βρει κάτι καρμικό δικό μας. Είναι η στιγμή του “Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς” πολύ οριακή. Δηλαδή μπερδευόμασταν και η Δήμητρα και γω, το έχω πει. Αν πάρω Όσκαρ, θα είμαι ο πρώτος Έλληνας που πήρε Όσκαρ. Αλλά, όχι, για το “Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς” θα λένε όταν θα πεθάνω και αυτό θα αρχίσουν να παίζουν».

Στη συνέχεια ο Αθερίδης είπε «Καταρχάς ότι το έζησα αυτό το πράγμα, να έχει συμβεί να έχει επηρεάσει τόσο πολύ κόσμο που μου λένε ότι είδαν τον εαυτό τους σε αυτή τη σχέση… Αυτό το πράγμα, αυτή είναι η δουλειά μας! Δεν είναι κάτι άλλο».

Αναφερόμενος στη σχέση του με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου ο ηθοποιός «Επειδή δεν έχω γνωρίσει τον πατέρα την Δήμητρας ούτε και εκείνη έχει γνωρίσει τον δικό μου, έχω μια θεωρία που της την έχω πει ότι αυτά που γράφει πολλές φορές είναι αστεία σαν να τα έχει πει ο πατέρας μου. Της λέω πως μας συνδέει ο “ίδιος” πατέρας και ο ίδιος κώδικας χιούμορ».


 


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed