Θοδωρής Αθερίδης: «Γιατρός πήρε την ευθύνη και μου λέει “μπες και κάνε ένα χλιαρό μπάνιο”»

«Είχα σχεδόν παραισθήσεις από τον πυρετό»

Στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” βρέθηκε καλεσμένος ο Θοδωρής Αθερίδης και περιέγραψε ένα περιστατικό, που γιατρός τον συμβούλεψε να πάει στο θέατρο και να συμμετέχει στην παράστασή του, αν και ήταν βαριά άρρωστος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, μιλώντας για το επάγγελμά του, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι υπήρξε γιατρός που τον συμβούλεψε να παίξει στο θέατρο με 39,5 πυρετό και αυτή αποδείχτηκε μία κίνηση σωτήρια για τον ίδιο. «Σηκώθηκα από το σπίτι με 39,5 πυρετό κι ένας γιατρός πήρε την ευθύνη και μου λέει “μπες και κάνε ένα χλιαρό μπάνιο”. Είχα σχεδόν παραισθήσεις από τον πυρετό» δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Συνέχισε μάλιστα την εξιστόρηση του περιστατικού επισημαίνοντας ότι ότι «Μου λέει πάρε γαστροπροστασία κι ένα Mesulid. Είχανε δίκιο γιατί με το που πήγα στο θέατρο, ήμουν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και με το που μπήκα στο θέατρο κι άρχισαν όλα, μου πέρασε αρρώστια. Αν καθόμουν στο σπίτι ήσυχος, μπορεί να χρόνιε ο πυρετός. Αυτό εδώ τον έσβησε όλο» είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed