Το “The Watcher” ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν – Τι θα συμβεί με το “Monster: The Jeffrey Dahmer Story”

Και οι δύο σειρές βρέθηκαν παγκοσμίως στο no.1 του NETFLIX

Το δικό του κολοσσό εντός του Netflix φαίνεται πως δημιουργεί ο Ryan Murphy, αφού οι σειρές που έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με τη streaming πλατφόρμα φαίνεται να αποδίδει στο μέγιστο. Η σειρά “The Watcher”, που αφορά την πραγματική ιστορία μιας οικογένειας που μόλις μετακόμισε άρχισε να λαμβάνει απειλητικά μηνύματα θα επανέλθει με μία δεύτερη σεζόν και περισσότερο μυστήριο.

Ο ερχομός του Murphy στο Netflix έγινε με τις σειρές “Ratched” και “Hollywood” που έπιασαν την κορυφή αλλά καθιερώθηκε με το “Monster: The Jeffrey Dahmer Story” που ακολουθήθηκε από το “The Watcher”. Οι δύο τελευταίες παραγωγές φαίνεται πως εξαργύρωσαν το συμβόλαιο του δημιουργού με την πλατφόρμα online ροής χαρίζοντας μία ανανέωση τόσο στο “The Watcher” όσο και στο “The Monster” που θα συνεχιστεί ως ανθολογική σειρά.

Αν και δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες για το πως θα συνεχιστεί το “The Watcher”, θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως θα συνεχιστεί η ιστορία της οικογένειας που μετακόμισε στα προάστια και ήρθε αντιμέτωπη με έναν απειλητικό διώκτη. Η ιστορία που συνέβη το 2014, κατάφερε να περάσει στα χέρια του Ryan Murphy, αφού η πραγματική οικογένεια που βίωσε τον φόβο έθεσε δύο σημαντικούς όρους για να παραχωρήσει τα δικαιώματά της.

Η σημαντική επιτυχία της σειράς ήρθε έπειτα από την επίσης τεράστια επιτυχία του “Monster: The Jeffrey Dahmer Story” που αφορούσε τη ζωή του κατά συρροή δολοφόνου Jeffrey Dahmer. Η σειρά ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων τόσο από τις τοπικές αρχές όσο και από τα μέλη οικογενειών των θυμάτων αλλά θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν. Όπως όλα δείχνουν, η σειρά θα μπει στο σύμπαν του Murphy ως “Monster” και καθένας από τους επόμενους κύκλους θα επικεντρώνεται σε διαφορετικό πρόσωπο με παρόμοια θεματολογία.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed