Θανάσης Βισκαδουράκης: «Τσακωνόμουν για την ανθρωπιά. Κάποιες φορές έπαιρναν τον ρόλο μου και τον έδιναν σε φίλους τους»

«Είχα πει στον εαυτό μου “ακόμα και στο θέατρο θα παραμείνεις καλός, ευγενής”»

Στην εκπομπή “Ποιος Είναι Πρωινιάτικα” βρέθηκε καλεσμένος ο Θανάσης Βισκαδουράκης, που μίλησε για τα παιδικά του χρόνια αλλά και για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει ως ηθοποιός, καθώς έχει χάσει πολλές φορές τη δουλειά του για μη αξιοκρατικούς λόγους.

Μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως παιδί ο Βισκαδουράκης, καθώς μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, προκάλεσε τη συγκίνηση της Μπέτυ Μαγγίρα, που δίνοντάς του μια αγκαλιά είπε: «Κάθε φορά που διαβάζω ο βιογραφικό σου συγκινούμαι πάρα πολύ. Δεν μπορώ να πιστέψω το πώς σκληρά παιδικά χρόνια είχες, πώς έγινες τόσο καλός άνθρωπος. Το σπουδαίο σε σένα είναι δεν βγαίνεις ποτέ να κλαυτείς. Είναι τόσο σκληρά τα παιδικά σου χρόνια κι όμως φέρεις μία ευγένεια και μία καλοσύνη. Με συγκινείς πολύ σαν άνθρωπος. Τα γύρισες όλα τούμπα».

Σε εκείνο το σημείο, ο Βισκαδουράκης τόνισε πως είχε πάντα στο πλευρό του φίλους που του προσέφεραν αγάπη και αυτό θέλει να κάνει και ο ίδιος στα νέα παιδιά. «Αυτό που λέω στα νέα παιδιά είναι να έχουμε την ικανότητα να κοιτάμε την ομορφιά. Είχα φίλους που με αγαπούσαν, χωρίς να με φέρνουν σε δύσκολη θέση. Το ίδιο κάνω και εγώ σε όσους δυσκολεύονται».

Επιπλέον, ο δημοφιλής ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “Ο Μπακαλόγατος” δήλωσε ότι αρκετές φορές έχει μείνει άνεργος, καθώς σκηνοθέτες και παραγωγοί έδιναν το ρόλο του σε φίλους τους. «Είχα πει στον εαυτό μου “ακόμα και στο θέατρο θα παραμείνεις καλός, ευγενής”. Έχασα δουλειές τηλεοπτικές και θεατρικές επειδή τσακωνόμουν για την ανθρωπιά. Πήγαινε με τη φίρμα να τσακωθώ και έμενα χωρίς δουλειά, και με σκηνοθέτες, και με παραγωγούς. Με έχουν απολύσει γι’ αυτόν τον λόγο. Κάποιες φορές έπαιρναν τον ρόλο μου και τον έδιναν σε φίλους τους. Όταν είσαι πολύ φτωχός έχεις θέμα, γι’ αυτό λέω πάντα στα νέα παιδιά ότι δεν πρέπει να τα καταλαβαίνει κανένας. Το πρόβλημα δεν είναι να είσαι φτωχός στην τσέπη, αλλά στο μυαλό» ανέφερε ο ηθοποιός.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed