Τι θα γίνει με το νέο πρωινό της ΕΡΤ;

Φώτης Σεργουλόπουλος, Ιωάννα Μαλέσκου, Γκουντάρας και Κάκκαβα μερικά από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι

Μετά την ανακοίνωση του νέου διευθύνοντος συμβούλου ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι ο Τζώνης Καλημέρης θα γίνουν οι ανακοινώσεις για το νέο πρωινό πρόγραμμα της ΕΡΤ στη ζώνη 10.00 – 12.00 το οποίο θα αφορά την ψυχαγωγική ζώνη.

Όπως αναφέρει το reader.gr, φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή στο θέμα της Ρούλας Κορομηλά και το προβάδισμα πήρε ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος έχει ήδη καταθέσει πρόταση μέσω εταιρίας παραγωγής στη Δημόσια Τηλεόραση. Έχει άριστες σχέσεις με την ΕΡΤ μετά και την περσινή του συμμετοχή στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ενώ στο παρελθόν ενώ έχει συζητήσει και το ενδεχόμενο παρουσίασης τηλεπαιχνιδιού αλλά και βραδινής εκπομπής λόγου.

Οι υπόλοιπες δύο προτάσεις προς την ΕΡΤ είναι εκπομπή με την Ιωάννα Μαλέσκου και εκπομπή με το Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα. Βασικό μέλημα του νέου πρωινού της ΕΡΤ – βασισμένο στη φιλοσοφία των πρωινών και των ιδιωτικών καναλιών – θα είναι η προώθηση των ψυχαγωγικών εκπομπών και κυρίως των σειρών της ΕΡΤ1 με συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και backstage.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed