«Θα έπρεπε να ντρέπεται ο Αμβρόσιος, αυτά που είπε για τα θύματα είναι αηδίες» – Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα κατά του Μητροπολίτη Αμβρόσιου

Με σκληρή γλώσσα μίλησε η Δανάη Μπάρκα, αναφορικά με δηλώσεις που έχουν γίνει σχετικά με το φρικτό δυστύχημα στα Τέμπη

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων-Αιγιαλείας, χωρίς ίχνος ευαισθησίας, κοινωνικής ευθύνης και ενσυναίσθησης υποστήριξε πως «η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη ήταν… τιμωρία από το Θεό για το τριήμερο του Καρναβαλιού».

Η Δανάη Μπάρκα δεν άφησε αναπάντητο το παραλήρημα μίας «ύπαρξης» και όχι ανθρώπου, όπως χαρακτηριστικά τον αποκάλεσε.

«Επειδή εγώ το έχω ξαναπεί, και επειδή είμαι ένας βαθιά θρήσκος άνθρωπος, κυρίως από τότε που έχασα τον παππού μου και μετά, και εκείνος ήταν πολύ κοντά στην εκκλησία, τις τελευταίες μέρες με αυτό που έχει γίνει με τα Τέμπη, βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει. Και επειδή βγήκε ένας συγκεκριμένος άνθρωπος, όχι δεν είναι άνθρωπος, βγήκε μία συγκεκριμένη ύπαρξή και συνέδεσε τα Τέμπη με την αγάπη του Θεού με τα καρναβάλια», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι θα έπρεπε να ντρέπονται, επειδή η αγάπη που έχει ο καθένας μας για τον Θεό και τη δύναμη που έχουμε ανάγκη να παίρνουμε από κάπου. Εγώ το ονομάζω Θεός, κάποιος άλλος το ονομάζει οτιδήποτε. Αλλά τη δύναμη που μπορεί παίρνει ο καθένας μας στα δύσκολα και στα τραγικά γεγονότα της ζωής του, είναι ωραίο να την κρατάμε αγνή, ωραία, γνήσια, αυθεντική και αλήθεια να είναι το καταφύγιό μας»,

»Το να βγαίνουν άνθρωποι που έχουν και ένα βήμα και έχουν διοριστεί από κάποιους να έχουν και έναν τίτλο και να λένε τέτοιες αηδίες που κατά καιρούς βγαίνουν και λένε, είναι κρίμα να παίρνουν στην πλάτη τους, όλο αυτό που μπορεί να σημαίνει θρησκεία και να βγαίνουν να ξεστομίζουν τέτοιες απρέπειες και χυδαιότητες, ειδικά κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου θρήνου και ενός τραγικού γεγονότος», δήλωσε στη συνέχεια.

«Να βουτάνε τη γλώσσα τους στο κεφάλι τους πριν μιλήσουν»
«Είναι άλλο η θρησκεία, η πίστη, ο Θεός, ο Χριστός. Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε δει πολλούς τέτοιους ανθρώπους, που εκπροσωπούν την Εκκλησία, να φτάνουν στο σημείο να λένε πολλές χυδαιότητες, να προσέχουμε τι λεμέ, και να βουτάμε τη γλώσσα μας στο κεφάλι μας πριν μιλήσουμε, γιατί αυτά είναι πολύ ιερά για τον καθένα μας. Μιλάω φυσικά για τον Αμβρόσιο», τόνισε κλείνοντας η Δανάη Μπάρκα.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed