Η Τατιάνα Στεφανίδου απαντάει για τις κατηγορίες των τελευταίων ωρών: «Σκοπίμως και με δόλο προσπαθούν να με πλήξουν. Θα λογοδοτήσουν»

Αυστηρά λόγια από τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια που φέρεται να κρατά αμφιλεγόμενη στάση απέναντι στο κίνημα των ημερών

«Η αλήθεια θα λάμψει» δηλώνει η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου live μέσα από την εκπομπή της μετά τα όσα λέγονται εις βάρος της στο διαδίκτυο.

Μέσα από την εκπομπή της, Tlive, μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου προκειμένου να τοποθετηθεί για τα όσα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στο διαδίκτυο γύρω από το όνομά της αλλά και μία φράση που είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη η οποία έφερε αντιδράσεις είπε χαρακτηριστικά «Θα ήθελα κάτι να πω  εγώ εδώ  που αφορά σε fake news από πολύ συγκεκριμένες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο που αφορούν την εκπομπή. Όσοι με παρακολουθείτε ξέρετε πάρα πολύ καλά έχουμε ασχοληθεί κατά κόρον παρουσιάζοντας θύματα, καταγγελίες, βγάζοντας υποθέσεις. Ξέρετε λοιπόν πώς ακριβώς έχουμε χειριστεί την υπόθεση. Κάποιοι παίρνοντας μία συγκεκριμένη φράση μου την οποία αποφάσισαν να παραφράσουν δηλαδή να κάνουν μια ελεύθερη απόδοση των όσων είπα, σκοπίμως και με δόλο,  διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις -που είναι ποινικό αδίκημα-  για να με πλήξουν».

«Οι ψευδείς αυτές ειδήσεις δημιούργησαν ένα κλίμα και υπάρχει και κόσμος που μπορεί να μην έχει δει την εκπομπή, μπορεί να έχει δει ένα απόσπασμα με την ελεύθερη ερμηνεία και εκεί δημιουργήθηκε μια διάθεση να πετάξουμε ανθρώπους στην αρένα, μια ανθρωποφαγία η οποία γίνεται σκόπιμα. Τα fake news είναι επικίνδυνα. Στο παρελθόν έχω δεχτεί λάσπη από Χρυσαυγίτες». «Όσο για αυτό θέλω θα σας πω ότι οι καταγγελίες θα γίνουν εκεί που πρέπει και εναντίον αυτών που πρέπει, εναντίον που για συγκεκριμένους λόγους τα ξεκίνησαν και η αλήθεια θα λάμψει. Το Facebook και η Google τα τιμωρούν τα fake news. Είπαμε να μη δώσουμε σημασία στο παραδιαδίκτυο αλλά γίνεται πολύ στοχευμένα και αυτοί που το προκάλεσαν θα λογοδοτήσουν».

Δες όσα είπε:

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed