Τάσος Κωστής: «Γιατί να μην συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη; Τι έχει κάνει;»

«Ξαφνικά είμαστε όλοι άγιοι; Έχουμε μία ευκολία να μιλάμε, στο να λέμε τι έκαναν οι άλλοι, αλλά εσύ δεν έχεις νεύρα όταν σε πειράζουν;»

Ο Τάσος Κωστής αναφέρθηκε στις καταγγελίες περί κακοποιητικών συμπεριφορών στο θέατρο και στον Γιώργο Κιμούλη.

«Ξαφνικά είμαστε όλοι άγιοι; Έχουμε μία ευκολία να μιλάμε, στο να λέμε τι έκαναν οι άλλοι, αλλά εσύ δεν έχεις νεύρα όταν σε πειράζουν; Έχουμε πάρει μία πέτρα και βαράμε. Ποιος είσαι να βαράς συνέχεια; Εσύ που κατηγορείς κάποιον να προσέχεις, γιατί μπορεί να βρεθείς στη θέση του»

«Τι έχει κάνει ο Γιώργος Κιμούλης για να μην μπορεί να δουλέψει; Πως θα ζήσει; Με την ίδια άποψη ένας φυλακισμένος που εκτίει την ποινή του τότε δεν πρέπει να ξαναδουλέψει ποτέ στη ζωή του. Ο Γιώργος Κιμούλης λένε ότι είχε κακή συμπεριφορά. Και; Ποιος δεν έχει; Μην περιμένετε μετά να μιλήσετε, αφήνετε να κακοφορμίζει η πληγή, έχει κάνει γάγγραινα και λέτε τώρα θα μιλήσουμε». Δες αναλυτικά όσα είπε:


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed