Τάσος Ιορδανίδης: «Η πιο δύσκολη σκηνή που είχα φέτος στη “Γη της Ελιάς” ήταν…»

Οι εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς», τα μηνύματα που λαμβάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η σχέση ζωής με τη Θάλεια Ματίκα

«Δεν είναι αυστηρός σκηνοθέτης ο Αντρέας Γεωργίου. Διαμορφώνει ένα πολύ δίκαιο κλίμα στα γυρίσματα. Η πιο δύσκολη σκηνή που είχα φέτος στα γυρίσματα της “Γης της Ελιάς”, ήταν αυτή που έπρεπε να «πλακωθώ» με τον φίλο μου τον Αποστόλη Τότσικας. Το τεστ DNA πιστοποιεί πως ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής και την διεκδικεί. Περιμένουμε με αγωνία την εξέλιξη αυτής της ιστορίας», ανέφερε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο Τάσος Ιορδανίδης θέλοντας να δείξει πως ο κόσμος ταυτίζει τους ηθοποιούς με τους ρόλους, ανέφερε ένα μήνυμα που έλαβε πρόσφατα στα social media: «Μου έστειλαν “είσαι ερωτευμένος και στην πραγματική σου ζωή την Αντιγόνη Νεοφύτου και όχι με τη Θάλεια Ματίκα, που είσαι παντρεμένος”». Δες όσα είπε για τις εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» αλλά και για τη Θάλεια Ματίκα:


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed