Τάσος Ιορδανίδης: «Μία φορά λύγισαν τα πόδια μου στη ζωή μου, όταν ήμουν…»

«Βρέθηκα στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και μου κρατούσε το χέρι, εκεί ήταν ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σχέσης»

Στην εκπομπή “Μαμά-δες” και στη Τζένη Θεωνά παραχώρησε συνέντευξη ο Τάσος Ιορδανίδης και μίλησε για τη δυνατή σχέση που έχει χτιστεί μέσα στα χρόνια με τη Θάλεια Ματίκα αλλά και για το περιστατικό που «λύγισαν» τα πόδια του.

Μιλώντας τρυφερά για τη σύζυγό του και επίσης ηθοποιό, Θάλεια Ματίκα, ο Ιορδανίδης δήλωσε ότι πάντα του έδινε ώθηση να προχωρήσει και τον στήριζε σε όλες του τις αποφάσεις. «Η Θάλεια Ματίκα σε όλες τις προκλήσεις με έσπρωξε για να πάρω φόρα, με έχει συγκρατήσει, έχει βάλει χαλινάρι, έχει γκρινιάξει, έχουμε διαφωνήσει και άλλες φορές έχω κάνει του κεφαλιού μου και βγήκε σε καλό και άλλες φορές δεν βγήκε σε καθόλου καλό».

Συμπλήρωσε μάλιστα πως «Βρέθηκα στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και μου κρατούσε το χέρι, εκεί ήταν ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σχέσης και φάνηκε ότι αυτή η σχέση έχει γερό πυρήνα».

Οι δύο ηθοποιοί έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Δάνο και τη Νάγια, αλλά όπως φαίνεται δε σκέφτονται να συνεχίσουν και για τρίτο. «Διαφωνεί κάθετα και οριζόντια» είπε για την Ματίκα και στη συνέχεια της συνέντευξης αποκάλυψε τον τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου: «Ήμασταν σε πρόβες για μία παράσταση και άνοιξα την πόρτα και γονάτισα με όλους εσάς εκεί».

Τέλος, αποκάλυψε τη μοναδική φορά που λύγισαν τα πόδια του. «Μία φορά λύγισαν τα πόδια μου στη ζωή μου, όταν ήμουν μπροστά στην πρώτη γέννα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

 


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed