Ο Τάσος Ιορδανίδης για την κουμπαριά με τον Φιλιππίδη και τις εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς»

Η δήλωση που μετάνιωσε: «Έκανα λάθος λέγοντας αυτό τότε γιατί η βία γεννά βία»

Ο Τάσος Ιορδανίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μιλώντας αρχικά για τον ρόλο του στη σειρά του Mega «Γη της Ελιάς» αποκαλύπτει πως στην πρώτη σεζόν ο ρόλος του, τον «εκνεύριζε» ύστερα όμως βρήκε πολλά στοιχεία του εαυτού του σε αυτόν. «Όλο αυτό οφείλεται στη συγγραφική δεινότητα της Βάνας Δημητρίου» προσθέτει σχετικά. «Μόλις διάβασα το σενάριο, κατάλαβα ότι η σειρά θα έχει απήχηση» λέει περιγράφοντας πώς πήρε την απόφαση να πει το «ναι» στον Αντρέα Γεωργίου. Αναφέρει πως η πρώτη αίσθηση που είχε για τον ρόλο του, ήταν πως θα υποδυθεί κάποιον πολύ κακό.

Ερωτώμενος για το εάν ισχύουν οι υπέρογκες αμοιβές που δίνονταν κάποτε στις ελληνικές σειρές δηλώνει πως δεν ισχύουν πλέον. «Η τηλεόραση έχει κάποια εχέγγυα, αλλά κακά τα ψέματα δεν ισχύουν οι αμοιβές αυτές, τότε ήταν μία άλλη εποχή, αγνή» συμπληρώνει.

Ο Τάσος Ιορδανίδης πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά με τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα στην βραβευμένη θεατρική παράσταση, σε σκηνοθεσία της ίδιας, «Θέλω να σου κρατάω το χέρι». «Εστίασα σε πολλά κομμάτια της κοινής μας πορείας, και φυσικά παρατηρούσα και τα διπλανά ζευγάρια, τα φιλικά, είχα μεγάλο πηγάδι να “αντλήσω”» εξηγεί σχετικά με τη συγγραφή του έργου.

Στην ερώτηση τι μπορεί να τον φέρει σε διαφωνία με τη σύζυγό του απαντά: «Πολλά πράγματα, άπειρα πράγματα αλλά δεν είναι μία διαφωνία που θα διαρκέσει πολύ, θα τη βρούμε τη “χρυσή τομή”». Αναφέρει πως οι θεατές της παράστασης ταυτίζονται πολύ με τους ήρωες και την ιστορία.

Σημειώνει πως το μήνυμα που πιθανά να δίνει η παράσταση αναφορικά με τη συντροφικότητα είναι πως δεν χρειάζεται να παραιτούμαστε κατευθείαν, αξίζει να δίνουμε τη μάχη μας και να μπαίνουμε στα παπούτσια του άλλου.

Ο ίδιος δηλώνει πως έχει μετανιώσει για πάρα πολλά πράγματα στη ζωή του. Ερωτώμενος για την κουμπαριά του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, είπε πως είχαν απομακρυνθεί καιρό πριν καθώς είχαν έρθει σε έντονη κόντρα. «Από την όλη ιστορία με το Metoo το ηθικό δίδαγμα είναι ότι ο βασιλιάς μπορεί πράγματι να είναι γυμνός» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ενθυμούμενος μια παλαιότερη δήλωσή του αναφορικά με τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο ίδιος είχε πει πως εάν κάτι αφορά τα παιδιά του θα ασκούσε βία. Σήμερα δηλώνει πως έκανε λάθος γιατί η «βία γεννά βία». Δες τη συνέντευξη:


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed