Τάκης Ζαχαράτος: Η αρνητική κριτική που γράφτηκε για εκείνον – «Αυτό με εκνεύρισε»

«Η εξουσία που σου δίνει η σάτιρα είναι ένα μαχαίρι»

Ο Τάκης Ζαχαράτος γύρισε στο παρελθόν και μίλησε για την κριτική, που έχει δεχθεί κατά καιρούς. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τα αρνητικά σχόλια, που ακούγονταν για το πρόσωπό του. Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» εμφανίστηκε ο ηθοποιός, τραγουδιστής και μίμος, και σχολίασε τα πρώτα του βήματα στο καλλιτεχνικό στερέωμα. «Όταν είχα ξεκινήσει τις μιμήσεις, επειδή δεν υπήρχε προηγούμενο, είχαν τα νεύρα τους πλέον δεν παρεξηγείται κανείς», δήλωσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Η σάτιρα έχει όρια και τα βάζει ο καλλιτέχνης που κάνει σάτιρα. Η εξουσία που σου δίνει η σάτιρα είναι ένα μαχαίρι που μπορεί εύκολα να βγάλεις τα μάτια σου, θα σε μαχαιρώσει ή θα μαχαιρώσεις κάποιον άλλον» τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του. Σε ότι έχει να κάνει με την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του, σχολίασε: «Έβγαλα μία φωτογραφία με τον Μαρσέλ Μαρσό και έγραφαν από κάτω “ελπίζω να συστήθηκε ως συνάδελφος”. Αυτό με εκνεύρισε. Μου φάνηκε τόσο μακριά από εμένα, δεν ήμουν δουλεμένος στην κακία». Δες περισσότερα στο απόσπασμα εδώ: 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed