Οι ταινίες που αποσύρονται σύντομα από το NETFLIX

Ο τελευταίος μήνας που μπορείτε να τις δείτε στην πλατφόρμα

Μπορεί η λίστα με τις πρεμιέρες και τις νέες σειρές του Netflix να ανανεώνεται κάθε μήνα, ωστόσο ο Νοέμβρης φέρνει και κάποιες αποχωρήσεις από τη συνδρομητική πλατφόρμα. Αυτές είναι οι τρεις επιτυχημένες ταινίες που πρέπει να δεις άμεσα, γιατί σύντομα δε θα είναι πλέον διαθέσιμες.

Στενά Περιθώρια

Όταν ένας δραπέτης πρώην αστυνομικός απειλεί να πηδήξει από ένα ψηλό περβάζι, η ψυχολόγος Λίντια Μέρσερ υποπτεύεται ότι κάτι κρύβεται πίσω από αυτήν την κίνηση. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Νυκτόβια Πλάσματα

Όταν η γκαλερίστα Σούζαν διαβάζει το χειρόγραφο βίαιο μυθιστόρημα του πρώην άντρα της, η ζωή της αναστατώνεται. Όλα ανατρέπονται στο παρόν της όσο ψάχνει το παρελθόν. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Δίπλα στη Θάλασσα

Με πρωταγωνιστές την Angelina Jolie και τον Brad Pitt, η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού που είναι προβληματισμένοι με το γάμο τους, η Βανέσα και ο Ρόλαντ. Οι δυο τους επισκέπτονται ένα παραθαλάσσιο χωριό της Γαλλίας, όπου η μοίρα τους οδηγεί να συναντήσουν ένα νιόπαντρο ζευγάρι και όλα αρχίζουν να αναθεωρούνται. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed