Το Survivor συνεχίζεται και ο Σάκης Κατσούλης που έχει την σιγουριά του φαβορί πλέον για τη νίκη αναπροσαρμόζει τη στρατηγική του προκειμένου να εξαφανίσει τους πιθανούς αντιπάλους.

Μια συζήτηση που ξεκίνησε με τον Τριαντάφυλλο να δηλώνει στην κάμερα ότι «Οι φίλοι σου θα σε σταυρώσουν» αλλά και ότι οι μόνοι φίλοι της Ελένης ήταν ο Παύλος και η Νικόλ. Και τότε παρενέβη ο Σάκης. «Έχω καταλάβει ότι η Ελένη δεν θέλει να τσακώνεται» όμως όπως είπε από τη στιγμή που η Καρολίνα είπε στο συμβούλιο ότι εκείνος κάνει ψυχολογικό πόλεμο στην Ελένη και εκείνη δεν αντιδρά «η λέξη ψυχολογικός πόλεμος είναι πολύ βαριά».

Και φυσικά «την είπε» στην Ελένη ότι δεν μίλησε ενώ είναι ενήλικη και υπεύθυνη των πράξεών της ενώ ο δικηγόρος του Σάκη ήταν η Μαριαλένα που υποστήριξε τον αγαπημένο της λέγοντας στην Ελένη ότι δεν μιλάει για όσα την ενοχλούν ώριμα.

Όπως είναι φανερό η Ελένη θα μπει σύντομα στο στόχαστρο και θα ψηφιστεί. Η Ελένη από την άλλη αγωνιστικά έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και έβαλε κάτω και την Καρολίνα και τη Μαριαλένα και με αντίπαλο τον Σάκη διαγωνίστηκαν στο ποιος θα κερδίσει την ατομική ασυλία.

 

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.