Survivor: Νέο βατερλό στους Διάσημους – Δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

«Το χειρότερο στο θέμα της στρατηγικής είναι η πονηριά και η κουτοπονηριά»

Οι Διάσημοι ήταν οι χαμένοι της δεύτερης ασυλίας, κι έτσι κατέληξαν στην κάλπη για να αναδείξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Μια ισοψηφία, όμως, έφερε δύο παίκτες ένα βήμα πριν την αποχώηρηση. Αυτοί είναι ο Γιώργος Κόρομι και η Εύη Σαλταφερίδου.

«Αυτό που επιβραβεύω είναι η ευφυΐα στην στρατηγική. Σε ένα παιχνίδι στρατηγικής φοβάστε τη στρατηγική. Τέσσερις μήνες φοβάστε. Το χειρότερο στο θέμα της στρατηγικής είναι η πονηριά και η κουτοπονηριά», σχολίασε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Το είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί να είμαι υποψήφια. Σαφώς και δεν θέλω να φύγω από το Survivor αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Κρίμα που βγάλαμε δύο, όμως εμένα μου αρέσει που δεν συνεννοηθήκαμε», είπε η Εύη Σαλταφερίδου.

«Δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου ότι θα βγω υποψήφιος. Και την τελευταία φορά το είχα περάσει πολύ light. Δεν συμφωνώ με τον Σπύρο στο θέμα του φόβου, γιατί δεν κάνουμε μαγειρέματα. Πλέον στα τόσα άτομα που έχουμε μείνει στο Survivor πρέπει να ξέρουμε ότι θα βγούμε υποψήφιοι», σχολίασε ο Γιώργος Κόρομι. Δες όσα έγιναν στο συμβούλιο:






Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed