
“Μύλος” στο Συμβούλιο Τάκης-Μπάρτζης. Οι Κόκκινοι πήραν θέση κατά του Νίκου Μπάρτζη αναφορικά με το συμβάν με τον Τάκη Καραγκούνια.
«Στην αρχή έδωσα το χέρι στον Τάκη κι αυτός μου έλεγε ότι με κράζεις και δεν σου το δίνω. Με κοιτούσε περίεργα. Ξεκίνησε το παιχνίδι κι όπως θα δείτε στο πρώτο εμπόδιο ξεκίνησαν οι μπουνιές, οι πατητές. Μου τραβούσε τα μαλλιά και συνέχισε να μου τραβά τα πόδια. Μπήκα με τάκλιν για να περάσω το τελευταίο εμπόδιο κι ο Τάκης ούρλιαζε ότι του έσπασα το πόδι. Στην συνέχεια ξεκίνησε να βρίζει σπίτια, οικογένειες και πράγματα πολύ ιερά».
«Ώπα Μπάρτζη χαλάρωσε, δεν θα λες ψέματα. Σου είπα ότι είσαι μπιπ και κωλόπαιδο. Χαλάρωσε. Άκουσε κανείς να βρίσω σπίτι; Ο Νίκος θα μπορούσε να κερδίσει το Survivor, αλλά με την συμπεριφορά του δεν μπορεί… Είναι φρικτός ψεύτης». Δες όσα έγιναν:
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.