Η στήριξη της Καινούργιου στην Ιωάννα Τούνη για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

«Με πιάνουν τα νεύρα μου που όλες κάθονται και σχολιάζουν λες και είναι καλύτερες μάνες»

Οι κριτικές πολλές και άδικες το τελευταίο διάστημα για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον τρόπο που (κάποιοι νομίζουν πως) μεγαλώνουν το παιδί τους.

«Η κάθε γυναίκα και το κάθε ζευγάρι μεγαλώνει το παιδί όπως κρίνει το ίδιο. Δεν καταλαβαίνω που όλοι ξαφνικά έχουν γίνει κριτές των πάντων. Βεβαίως και τα παιδιά έχουν την οικονομική δυνατότητα να βάλουν μία γυναίκα να βοηθάει, δεν θέλουν. Θέλει η γυναίκα να είναι με το μωρό της, δικαίωμά της και μπράβο της» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει, δικό του παιδί είναι. Υπάρχουν άλλοι που το παιδί τους δε το έχουμε δει ποτέ, δε θέλουν. Να είναι καλά το μωράκι. Δεν μπορώ τα σχόλια, ειδικά από άλλες μαμάδες, που λένε γιατί το κρατάς έτσι το μωρό. Άι μωρή, εσύ το κρατάς καλύτερα; Με πιάνουν τα νεύρα μου που όλες κάθονται και σχολιάζουν λες και είναι καλύτερες μάνες και οι άλλες… Η καθεμία γυναίκα μεγαλώνει όπως θέλει το μωρό της», κατέληξε η παρουσιάστρια. Δες όσα είπε, στο παρακάτω απόσπασμα:


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed