Στέλιος Κουδουνάρης: Η κριτική στην Κιάρα για τα ρούχα της… Ραμόνας

Ντύνεται σαν τη Ραμόνα ή μήπως την ντύνει η Ραμόνα;

Το My Style Rocks της Τρίτης είχε μια σκληρή κριτική από τον Στέλιο Κουδουνάρη που, όμως, είχε βάση και αφορούσε την αντιγραφή styling ή μήπως τη βοήθεια της Ραμόνας στο styling;

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σου κάτι το οποίο με απασχολεί γιατί πάρα πολλοί μας στέλνουν φωτογραφίες και μηνύματα. Και σε σένα σίγουρα, ξέρεις σε τι αναφέρομαι. Πριν μια εβδομάδα μου έκανε εντύπωση που εμφανίστηκες με μπουφάν ίδιο με τη Ραμόνα, μετά είδαμε και ίδιο παλτό και ίδιο φόρεμα. Αυτά τα γυαλιά… Αυτά μας τα στέλνουν οι τηλεθεατές. Σε 5 επεισόδια, λοιπόν, φοράς τουλάχιστον 10 κομμάτια που έχει η ίδια η Ραμόνα. Επειδή τη Ραμόνα την έχω ζήσει και ξέρω πως σκέφτεται και επέλεγε τα concepts της. Τώρα με σένα είναι σα να έβλεπα ένα Ραμονάκι. Κάποιος σου έγραψε τα concepts που δεν ήξερες να απαντήσεις. Κάποιος σε έντυσε περίπου, για να μη βγάζει και μάτι. Πιστεύω ότι αυτά που λες για τις συμπτώσεις είναι δικαιολογίες» είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Δες περισσότερα στο παρακάτω video:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed