Ο Στέλιος Κουδουνάρης εξηγεί πώς του έκλεψαν χρήματα: «Μπήκαν μέσα και σχεδόν μου άδειασαν τον λογαριασμό»

«Έχουν πάρει μέσα σε 8-10 μήνες πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ»

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” βρέθηκε καλεσμένος ο Στέλιος Κουδουνάρης και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικονομική απάτη, της οποίας έπεσε θύμα, και έχασε όλα του τα χρήματα από τον επαγγελματικό του λογαριασμό.

Αναφερόμενος για το πως ξεκίνησε η οικονομική του περιπέτεια, ο γνωστός σχεδιαστής ανέφερε πως όταν έδωσε τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού του σε μία υποτιθέμενη πελάτισσα, διαπίστωσε λίγο αργότερα ότι είχε χάσει όλα του τα χρήματα. «Ήμουν μια μέρα μόνος στο κατάστημά μου και με πήρε τηλέφωνο μια κοπέλα, που υποτίθεται ότι ήταν η κοπέλα από το φαρμακείο. Μου λέει έρχεται η αδερφή μου να πάρει το τάδε φόρεμά σου, δώσε μου τον λογαριασμό σου να σου βάλω τα 200 ευρώ και να σου στείλω την απόδειξη. Της δίνω τον λογαριασμό και κάποιους κωδικούς. Μπήκαν μέσα και σχεδόν μου άδειασαν τον λογαριασμό».

Στη συνέχεια επεσήμανε πως η ανακάλυψη ενός μέλους από τη σπείρα που έκλεψαν και καταχράστηκαν τα χρήματά του έγινε τυχαία. Συγκεκριμένα ο Κουδουνάρης δήλωσε ότι «Τυχαία σταμάτησε όλο αυτό, ηλεκτρονικά δεν προστατεύθηκα πουθενά. Πήγε ένας κύριος που ήταν μέλος της σπείρας σε ένα υποκατάστημα στη Θήβα να ξεμπλοκάρει τους κωδικούς της κάρτας του. Έκανε σαματά και δόξα τω Θεώ η κοπέλα είδε στον λογαριασμό του το όνομά μου και όταν τον ρώτησε “τι σχέση έχετε με τον κύριο Κουδουνάρη;”, εκείνος είπε δεν τον ξέρω. Με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής της τράπεζας και με ρώτησε αν έχω κάνει κάποιες μεταφορές στον τάδε κύριο και ότι μου έχουν αδειάσει τον λογαριασμό. Το σοκ ήταν πάρα πολύ μεγάλο».

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο σχεδιαστής, ποτέ δεν κατόρθωσε να πάρει πίσω τα χρήματά του. «Ο άνθρωπος αυτός έφυγε από την τράπεζα, δεν ειδοποίησαν την Ασφάλεια» είπε και συνέχισε αναφέροντας: «Η σπείρα είναι πάρα πολύ μεγάλη και επικίνδυνη, έχουν πάρει από επαγγελματίες μέσα σε 8-10 μήνες πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed