Στέφανος Μιχαήλ: Η οικογένεια και η συγκινητική αναφορά στους γονείς του

«Ο ρόλος μου στην Άγρια Γη πέρασε πολύ δύσκολα εξαιτίας της Όλγας»

Πρώτος επίσημος καλεσμένος στο “Καλό Μεσημεράκι” ήταν ο Στέφανος Μιχαήλ, ο οποίος μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην καινούρια σειρά του ΣΚΑΪ, “Άγρια Γη” αλλά και για το αν θα ήθελε να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. 

Ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε αρχικά πως το πρώτο επεισόδια της “Άγριας Γης” δίνει τις βασικές πληροφορίες για τη σειρά αλλά στη συνέχεια η πλοκή αποκτά μεγαλύτερη δράση. «Ο ρόλος μου πέρασε πολύ δύσκολα εξαιτίας της Όλγας (σ.σ. Ζέτα Δούκα) και συγκυριακά εμφανίζονται ξανά στη ζωή του όσα έζησε ως παιδί. Και εκεί ξυπνάει το αίσθημα της εκδίκησης και θέλει να πάρει τα πάντα πίσω» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός. 

Στη συνέχεια βέβαια, κι ενώ η συζήτηση προχωρούσε σε πιο προσωπικά ζητήματα, πρόσθεσε ότι «Σε προσωπικό επίπεδο, με πιάνει τρέλα με την αδικία. Το αίσθημα του δικαίου είναι πολύ σημαντικό εμένα».

Ο Μιχαήλ επιπλέον μίλησε για το ενδεχόμενο δημιουργίας δικής του οικογένειας επισημαίνοντας πως «Είμαι παραδοσιακός τύπος αλλά θα ήθελα τα παιδιά μου να νιώθουν την ίδια ευγνωμοσύνη που νιώθω εγώ για τους γονείς μου. Οι γονείς μου είναι οι ήρωες μου!».

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν έχει αποφοιτήσει από κάποια δραματική σχολή αλλά «Παρακολουθώ ταινίες για να μαθαίνω πράγματα, «κλέβω» πράγματα, τα οποία προσπαθώ να προσαρμόσω σε εμένα».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed