Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του στην πρώτη τους βόλτα μετά τα αποτελέσματα

«Θες να σου φέρουμε ένα νερό; Από ό,τι βλέπω περιμένεις έξω από το σπίτι μου»

O νικητής της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Στέφανος Κασσελάκης. Μαζί με τον σύντροφό του, Tyler, έκαναν την πρώτη τους βόλτα μετά τα αποτελέσματα και πήγαν να πάρουν καφέ.

Η κάμερα της Super Κατερίνα και ο δημοσιογράφος, Ξενοφών Σκιτζής, βρέθηκαν εκεί και απέσπασαν ορισμένες δηλώσεις από τον Στέφανο Κασσελάκη: «Γεια σου Κατερίνα, Χρίσλα, Ανδρέα. Γεια σας σε όλη την ομάδα» είπε αρχικά και κατά την έξοδό του από το κατάστημα συνέχισε προς τον δημοσιογράφο: «Πώς είστε; Εσύ καλά είσαι; Θες να σου φέρουμε ένα νερό; Από ό,τι βλέπω περιμένεις έξω από το σπίτι μου. Παιδιά μην ξενυχτάτε εδώ πέρα. Γεια σας. Είναι οι μέρες του κόσμου». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed