Καλεσμένος στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» βρέθηκε ο Στάθης Σχίζας όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή του, Survivor All Star, για την σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά και για τον τσακωμό τους σε δημόσιο χώρο.

Ο ίδιος είπε αρχικά: «Μετάνιωσα που πήγα στο Survivor All Star για δικούς μου λόγους, όχι για αυτούς. Πήγα εκεί πέρα και είδα πώς μπορούν τα πάντα να εξαγοραστούν για τα χρήματα. Είναι πολύ άσχημο να θες να κάνεις τα πάντα για το χρήμα. Να πουλήσεις φίλους και οικογένεια».

Όσον αφορά στον τσακωμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε δημόσιο χώρο, ο Στάθης Σχίζας ανέφερε: «Είμαστε ένα ζευγάρι που έχε χωρίσει πρόσφατα και συναντήθηκε έξω, είχαμε μια αψιμαχία. αλλά έμεινε εκεί μεταξύ μας. Ό,τι είπαμε το ξέρουμε οι δυο μας και τελείωσε εκεί. Σε όλα τα ζευγάρια συμβαίνουν αυτά».

«Το πιο σημαντικό στη ζωή μου είναι ο ρόλος μου ως μπαμπάς. Η σχέση με την κόρη μου είναι πολύ καλή. Όταν μένει με εμένα περνάμε πολύ ωραία. Το τελευταίο διάστημα επειδή έτρεχα με το μαγαζί δεν είχα τόσο χρόνο, αλλά φροντίζω να την βλέπω όσο πιο πολύ μπορώ», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Στάθης Σχίζας.

Κλείνοντας ο Στάθης Σχίζας ρωτήθηκε για το τι θα αν έκανε αν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εισέβαλε στο πλατό και απάντησε: «Μια χαρά θα αντιδρούσα. Θα της έλεγα “Πώς πάει Αλεξάνδρα μου;” Πώς είσαι;”. Πλέον με την Αλεξάνδρα είμαστε κοντά και στην ίδια γειτονιά. Δεν έχουμε αρχίσει να μιλάμε, αλλά το κλίμα έχει καταλαγιάσει. Αν συναντηθούμε έξω θα μιλήσουμε αλλά μέχρι εκεί, δεν θα γίνουμε φίλοι». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.