Στάθης Σχίζας για Survivor All Star: «Στο βωμό του χρήματος τα ισοπεδώνουμε όλα»

«Οι πρώτες μου στιγμές με την Αλεξάνδρα ήταν αμήχανες…» – «Κάποια πράγματα που με έθιξαν, έχω κινηθεί νομικά»

Ο Στάθης Σχίζας δίνει οριστικές απαντήσεις για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Είμαι σταθερός άνθρωπος και δεν μετανιώνω για πράγματα. Ήταν συνειδητή απόφασή μου. Αν γύριζα πίσω τον χρόνο, θα αποχωρούσα και πάλι. Ό,τι βλέπετε μέσα στο παιχνίδι είναι οι λόγοι που έφυγα από το παιχνίδι».

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, ο Στάθμης Σχίζας είπε πως δεν έφυγε επειδή η Ελευθερία Ελευθερίου του είπε κάτι για την Αλεξάνδρα: «Δεν έφυγα γι’ αυτό. Αυτό ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα, ότι ασχολούνται με τα προσωπικά του καθενός. Ήμουν σε ένα παιχνίδι που μου άρεσε το αγωνιστικό κομμάτι, και όταν ξέφυγε, αποχώρησα. Δεν έχω καμία θέση εκεί».

«Όταν επέτρεψα από το παιχνίδι, οι πρώτες μου στιγμές με την Αλεξάνδρα ήταν αμήχανες, όπως και με την κόρη μου. Όταν έχεις να τους δεις καιρό είναι λογικό. Πλέον, είμαι ο Στάθης 100%. Η σχέση μου με την Αλεξάνδρα είναι μια χαρά».

«Στο βωμό του χρήματος να τα ισοπεδώσουμε όλα»

«Δεν άκουσα το τι μου είπε η Ελευθερία. Αυτό που με ‘’τσίνησε’’ είναι πως ασχολήθηκαν με την προσωπική μου ζωή. Στο βωμό του χρήματος να τα ισοπεδώσουμε όλα. Κάποια πράγματα που με έθιξαν, έχω κινηθεί νομικά».

Ο Στάθης Σχίζας είπε πως κάποια σχόλια στα social media ξέφυγαν γι’ αυτό και κινήθηκε νομικά.

«Πρέπει να μάθουμε πως υπάρχει όριο στο σχολιασμό. Μετά από ένα σημείο είναι προσβολή». Δες περισσότερα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed