Η είδηση της αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, φαίνεται πως βρήκε έναν θερμό υποστηρικτή, καθώς ο Σταμάτης Γαρδέλης φάνηκε αρκετά ικανοποιημένος από την απόφαση του δικαστηρίου.

«Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε, μα είναι δυνατόν; Δεν ξέρω, έχω ενστάσεις. Για μένα είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός που έχουμε και έχει γίνει όλο αυτό το νοσηρό πράγμα και τον κρατάνε ενάμιση χρόνο μέσα» δήλωσε ο Γαρδέλης σε δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται το θέατρο ως «ένα κρεβάτι» καθώς είναι και «σπουδή, είναι και σχολείο» αλλά ο κ. Κούγιας μπορεί κατά τον ίδιο «να λέει ό,τι θέλει» καθώς είναι μια κατηγορία μόνος του.

Ο ηθοποιός μίλησε μάλιστα και για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, που κατήγγειλε το βιασμό της σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη αλλά οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με βούλευμα. «Έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη» δήλωσε χαρακτηριστικά. Δες περισσότερα στο απόσπασμα εδώ:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου