Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Γρηγόρης Πετράκος μίλησε πολύ δημοκρατικά»

Υπερασπίζεται τον τραγουδιστή και τις απόψεις του περί κορονοϊού ακόμα κι αν η ίδια δεν συμφωνεί

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τη Ναταλία Γερμανού και την παρεξήγηση που πήγε να δημιουργηθεί μεταξύ τους, για τα reality και πόσο fan του GNTM είναι αλλά και για τον Γρηγόρη Πετράκο που δέχεται πληθώρα αρνητικών κριτικών.

«Δεν ενοχλήθηκα καθόλου με τη Ναταλία την οποία εκτιμώ ιδιαίτερα και συνεργάζομαι άψογα όλα τα χρόνια. Απλά, δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να περιμένει κάποιος ότι έχω κάτι να πω. Όταν συμβαίνει κάτι στο κανάλι μας το ανακοινώνουμε αν μας έρθει ένα σχετικό δελτίο τύπου ή μας ζητηθεί. Είμαι άνθρωπος πολύ ειλικρινής. Αν είναι να παίξω ένα τηλεοπτικό θέμα θα πρέπει να μπορώ να το παίξω σωστά, έχοντας όλες της πλευρές και σχολιάζοντας το παρασκήνιο. Όταν κάτι συμβαίνει στο κανάλι σου λόγω επαγγελματισμού και κομψότητας δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, οπότε καλό είναι να απέχεις. Αυτό είπα, αυτό ξεκαθάρισα, καμία ενόχληση» ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια.

Τι είπε, όμως, για τον Γρηγόρη Πετράκο; «Έχει δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια. Εγώ φοράω μάσκα, πιστεύω στον ιό και προστατεύομαι και το ίδιο θέλω να συμβαίνει και με τους γύρω μου. Ο Γρηγόρης που εξέφρασε μια άλλη άποψη το έκανε τελείως δημοκρατικά και χωρίς να έχει διάθεση να καπελώσει τους άλλους.

Δες αναλυτικά όσα είπε στο παρακάτω video ενώ λίγο πιο χαμηλά θα βρεις ένα μικρό απόσπασμα από τις απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου:

 

 

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed