Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Φαίη γνώρισε τον Ηλιόπουλο όσο ήταν παντρεμένη με τον Λιάγκα»

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν της είναι άγνωστος»

Το εξώφυλλο του HELLO! για τη Φαίη Σκορδά και το νέο της έρωτα δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, φυσικά, από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του Happy Day σχολίασε τη σχέση της Φαίης Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο.

«Η αλήθεια είναι πως όλοι αναρωτιόνταν όλα αυτά τα χρόνια, μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα, για το πώς είναι στην προσωπική της ζωή. Κανένας όμως δεν ήξερε τίποτα. Η ίδια όμως φαίνεται πως τρία χρόνια μετά το διαζύγιό της είναι και πάλι ερωτευμένη. Και μάλιστα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι γύρω στον ένα χρόνιο μαζί. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν της είναι άγνωστος. Είναι ένας άνθρωπος των media και εκτός αυτού, της έστησε και το site της, το faysbook. Ενδεχομένως τότε, ενώ ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο, έγινε μια πρώτη γνωριμία σε φιλικό επίπεδο. Ο άνθρωπος αυτός συνέχισε να ασχολείται με το site της, με διάφορα προβλήματα, της διαχειριζόταν το site οπότε η Φαίη και ο Νίκος ήταν κοντά. Τώρα σε ποια στιγμή αυτή η γνωριμία μετατράπηκε σε φιλία και η φιλία σε έρωτα, αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν οι δυο τους. Με τη Φαίη τα τελευταία χρόνια έχουμε απομακρυνθεί αρκετά, ωστόσο την ξέρω αρκετά σαν άνθρωπο και πιστεύω ότι για να επιλέγει αυτή τη στιγμή να δημοσιοποιήσει τη σχέση της, γιατί μπορεί να μην ανέβασε φωτογραφία στο Instagram της αλλά το αποκλειστικό δημοσιεύεται στο HELLΟ, διευθυντής του οποίου είναι ένας στενός συνεργάτης της, ο Άρης Καβατζίκη… αυτό σημαίνει πως είναι καλά, ότι ήταν έτοιμη να μιλήσει για αυτό το νέο κεφάλαιο και δεν ήθελε άλλο να παίζει κρυφτούλι» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Περισσότερα για τον Νίκο Ηλιόπουλο εδώ.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed