Σταματίνα Τσιμτσιλή VS Χρίσλας Γεωργακοπούλου: «Δεν είχες βρει κόντρα τον τελευταίο καιρό να ασχοληθείς»

Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας κατά της πανελίστριας (που ανήκει στον ίδιο σταθμό)

«Έχει αρχίσει να δημιουργείται μια καινούρια κόντρα», είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου για τη Νικολέττα Ράλλη και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Πέμπτης, κάτι που εξόργισε την παρουσιάστρια του Happy Day.

Στον αέρα του Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξέσπασε κατά της Χρίσλας Γεωργακοπούλου: «Χθες είδα πάρα πολλά δημοσιεύματα ότι… χειρούργησε με το γάντι η Σταματίνα τη Νικολέττα Ράλλη, πώς χαρακτήρισε τη συνέντευξή της… Αυτό που είπα και θα της το έλεγα και σε ένα φιλικό καφέ γιατί με τη Νικολέττα έχουμε πιει καφέ σε κοινή παρέα. Δεν είμαστε φίλες, αλλά σε μια ευρύτερη κοινή παρέα… Όταν γυρνάς με ένα τηλεμάρκετινγκ, μοιραία είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα γιατί έχει πολλές διαφημίσεις, κάτι που το παραδέχτηκε και το ίδιο το κορίτσι».

Η παρουσιάστρια στη συνέχεια, απάντησε στη Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Θέλω όμως να πω κάτι, επειδή είμαστε και στο ίδιο κανάλι, Χρίσλα μου, το να πασάρουμε μια τέτοια συνέντευξη ως “μια νέα κόντρα γεννιέται”, μάλλον επειδή δεν είχες βρει κόντρα τον τελευταίο καιρό για να ασχοληθείς και να πασάρεις, φαντάστηκες μία. Μην ψάχνουμε κόντρες εκεί που δεν υπάρχουν. Έχει πολλά προβλήματα ο κόσμος, έχει ανάγκη από εμάς να του κάνουμε παρέα, να χαμογελάει, να ξεσκάει… Άνθρακας ο θησαυρός, καμία κόντρα απολύτως. Είπα αυτό που πιστεύω και θα το έλεγα και στην ίδια. Και απ’ ότι κατάλαβα, ευτυχώς η ίδια το εξέλαβε ακριβώς όπως το είπα. Το παραδέχθηκε, χαλαρά και όμορφα, ότι έχει δίκιο η Σταματίνα». Δες περισσότερα στο απόσπασμα εδώ:

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed