Σταματά τα γυρίσματα για τη «Γη της Ελιάς» ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Τι ανακοίνωσε η Βάσια Παναγοπούλου: «Αναπτύσσουμε μια σχέση σχεδόν μητρική. Οι σκηνές που έχουμε να κάνουμε αποκτούν και άλλη σημασία…»

Δύσκολες στιγμές περνά ο Γιώργος Αγγελόπουλος λόγω του θανάτου της μητέρας του, λίγες ώρες μετά τον γάμο του. Όπως είναι αναμενόμενο, θα απέχει για ένα διάστημα από τα γυρίσματα για τη «Γη της Ελιάς».

Τις περισσότερες σκηνές της έχει με τη Βάσια Παναγοπούλου και εκείνη μίλησε στην Καινούργιου σχετικά: «Εμένα κάποια στιγμή μου είχε πει ότι η μητέρα του δεν είναι καλά και από λόγους λεπτότητας δεν τον ρώτησα κάτι παραπάνω. Κατάλαβα ότι ήταν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά. Όσοι ήμασταν στον γάμο συγκλονιστήκαμε όταν μίλησε για τη μητέρα του. Προφανώς του έλειπε η μανούλα του και προφανώς ήξερε ότι ήταν πολύ άσχημα».

«Μας ειδοποίησαν ότι δεν θα έρθει στα επόμενα γυρίσματα. Ξέρω ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθει καθόλου ο Γιώργος για γύρισμα. Έχουμε και πολύ δύσκολες σκηνές να κάνουμε στη Γη της Ελιάς, συναισθηματικά φορτισμένες. Γιατί από την ώρα που αποκαλύπτεται ότι έχει πάρει την καρδιά του γιου μου, αναπτύσσουμε μια σχέση σχεδόν μητρική. Οι σκηνές που έχουμε να κάνουμε αποκτούν και άλλη σημασία…». Δες αναλυτικά όσα είπε:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed