Το Squid Game επιστρέφει και επίσημα για δεύτερη σεζόν

«Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να ζωντανέψει η πρώτη σεζόν του Squid Game πέρυσι αλλά χρειάστηκαν 12 μέρες για να γίνει το Squid Game η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix» δήλωσε ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός της σειράς

Το πράσινο φως για το δεύτερο κύκλο του Squid Game άναψε και επίσημα, έπειτα από την ανακοίνωση που έβγαλε την Κυριακή 12 Ιουνίου το Netflix. Ο σκηνοθέτης της σειράς μάλιστα κάνει λόγο για νέες περιπέτειες αλλά και νέους χαρακτήρες που θα συνοδέψουν τον πρωταγωνιστή Seong Gi-hun.

«Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να ζωντανέψει η πρώτη σεζόν του Squid Game πέρυσι», είπε ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, Hwang Dong-hyuk. «Αλλά χρειάστηκαν 12 μέρες για να γίνει το Squid Game η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix». Σε μία επιστολή για την ανανέωση του Squid Game, ο σκηνοθέτης της σειράς αναφέρει πως «Και τώρα, ο Gi-hun επιστρέφει. Ο Front Man επιστρέφει. Έρχεται η 2η σεζόν».

Στο Squid Game οι διαγωνιζόμενοι που έχουν απεγνωσμένα ανάγκη από χρήματα παίζουν θανατηφόρα παιδικά παιχνίδια της Κορέας για να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα. Ο Seong Gi-hun, ο κύριος πρωταγωνιστής του “Squid Game”, είναι ένας χωρισμένος παίκτης που μπήκε στον διαγωνισμό για τα πολλά χρήματα και μάχεται ακόμα και με γνωστούς του για το τεράστιο χρηματικό έπαθλο. Ωστόσο, μόνο ένας θα είναι ο μεγάλος νικητής, γεγονός που σημαίνει ότι οι περισσότεροι χαρακτήρες πεθαίνουν.

Ο Hwang κάνει επίσης λόγο για νέους χαρακτήρες και εξελίξεις στη δεύτερη σεζόν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα απουσιάζουν παλιοί γνώριμοι, πέρα από το βασικό πρωταγωνιστή. «Ο άντρας με το κοστούμι με τον ddakji μπορεί να επιστρέψει», έγραψε, αναφερόμενος στον μυστηριώδη πωλητή που στρατολογεί απελπισμένους παίκτες στο σόου του παιχνιδιού. Η επιστολή ανέφερε επίσης ότι οι θεατές θα γνωρίσουν τον Cheol-su, το «αγόρι» της διαβόητης τρομακτικής κούκλας που εμφανίστηκε στο πρώτο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed