Ο Σπύρος Πετρουλάκης αποκάλυψε τους δύο όρους που έθεσε στον Alpha για να γίνει ο «Σασμός» σειρά

«Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε ο “Σασμός” να μπει στην τηλεόραση. Κανένα μου βιβλίο δεν έγραψα, με στόχο να γίνει σειρά»

Στο “The Dot” βρέθηκε καλεσμένος ο συγγραφέας του βιβλίου “Σασμός” πάνω στο οποίο στηρίζεται η δημοφιλής σειρά του Alpha και μίλησε για τις δύο προϋποθέσεις που έθεσε στο κανάλι αλλά και τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει ο ίδιος σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Σπύρος Πετρουλάκης αναφέρθηκε στο πώς ήρθε η παρότρυνση για τον «Σασμό» και τη συμβολή που είχε η γυναίκα του ως προς τη συγγραφή του βιβλίου. Συγκεκριμένα ο συγγραφέας δήλωσε ότι «Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη για τον άνθρωπο και κάπως έτσι, λειτούργησε και σε εμένα. Η παρότρυνση ήρθε από τη σύντροφό μου. Έχω διάσπαση προσοχής, δυσλεξία και πολλά άλλα προβλήματα μεγαλώνοντας. Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου για να διαβάσω ένα βιβλίο και να μην κουράζομαι».

Στο ίδιο πλαίσιο συζήτησης επισήμανε για τις μαθησιακές δυσκολίες που αντιμετώπισε πως «Το έμαθα μόνος μου, με πείσμα. Ό,τι έκανα προσπαθούσα να το κάνω παραπάνω από καλά. Δουλεύοντας σκληρά με τον εαυτό μου, βάζοντας στόχους εκεί που μπορούσα να φτάσω, θεωρώ ότι κάποια στιγμή, το ξεπέρασα. Μακάρι να γίνω παράδειγμα και σε άλλους ανθρώπους και παιδιά που νομίζουν ότι τα όριά τους είναι μέχρι εκεί».

Επιπλέον, ο Πετρουλάκης ανέφερε ότι μέσα από τη συγγραφή του βιβλίου του ήθελε να αποδείξει πως πίσω από το κάθε σκοτεινό σημείο μπορεί να υπάρχει και το φως. «Ήθελα να δείξω το καλό, πώς πίσω από το μαύρο, υπάρχει και το άσπρο, το φως. Δεν ήξερα εάν θα είχε επιτυχία. Δεν κρύβομαι πίσω από αυτή την επιτυχία όμως, δεν μου αρκεί αυτό. Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου. Η κορυφή για μένα είναι ακόμα πολύ μακριά».

Δήλωσε μάλιστα ότι δεν περίμενε ο “Σασμός” να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη και προσέθεσε ότι οι όροι που έθεσε στον Alpha ήταν να μην αλλάξει ο τίτλος, και ας μην είναι εύηχος, και να μην αλλάξει το τέλος. «Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε ο “Σασμός” να μπει στην τηλεόραση. Κανένα μου βιβλίο δεν έγραψα, με στόχο να γίνει σειρά. Έχουν γίνει προτάσεις και κάποια βιβλία μου έχουν συζητηθεί για σειρά», είπε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας για την πρόταση που του έγινε πως «Βρίσκομαι στην Κύπρο το 2019 και έκανα την παρουσίαση του “Σασμού“. Πίσω πίσω, καθόταν ένας κύριος με καπαρντίνα, ένας περίεργος τύπος. Όταν τελειώνει η παρουσίαση και μου λέει “Κώστας Κωστόπουλος, σκηνοθέτης. Θα κάνουμε το βιβλίο σου σειρά”. Δεν τον πίστεψα».

Όσον αφορά τις προϋποθέσεις που έθεσε ότι «Δύο μέρες πέρασαν, με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ότι έκλεισε ήδη ραντεβού με την παραγωγή. Ενδιαφέρθηκαν και άλλα κανάλια, αλλά ο Alpha κέρδισε. Δεν ήθελα να αλλάξω τον τίτλο, παρόλο που δεν ήταν πολύ εύηχος. Ήταν μια λέξη που δεν υπήρχε στο λεξιλόγιο, αλλά με μία πολύ ωραία προώθηση που έκανε το κανάλι, όλος ο κόσμος μιλούσε για τον “Σασμό“. Επίσης, δεν ήθελα να αλλάξει το ύφος και το ήθος του βιβλίου και θα ήθελα το τέλος της σειράς να κλείσει με “Σασμό” και αυτό θα γίνει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πετρουλάκης.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed