Σπύρος Νικολαϊδης: «Προσέγγισα τον Ηλία Ψινάκη όταν ήμουν σε αδιέξοδο»

«Αν δεν ήταν αυτός δεν ξέρω αν θα είχα καταφέρει αυτά που έχω καταφέρει τώρα»

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές» βρέθηκε η κάμερα του OPEN όπου και συνάντησε τον Σπύρο Νικολαΐδη.

Το μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε στη βοήθεια που δέχθηκε στα πρώτα του βήματα από τον Ηλία Ψινάκη αλλά και την επιτυχία που έχει μέχρι και σήμερα στα επαγγελματικά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Νικολαϊδης είπε: «Ακολουθώ μια συμβουλή που μου είχε δώσει ο κ. Ψινάκης, που τον αγαπώ πάρα πολύ και δεν ξέρω αν θα βρισκόμουν εδώ αν δεν είχα ακολουθήσει τις συμβουλές του όταν ήμουν πιο μικρός. Μου είχε δώσει την συμβουλή να κάνουμε μια δουλειά την οποία αγαπάμε γιατί παιρνάμε το 1/3 της ζωής μας δουλεύοντας οπότε πρέπει να συνδυάζεις τη διασκέδαση με την δουλειά. Και εδώ το κάνουμε αυτό και είναι πολύ όμορφο. Με τον κ. Ψινάκη είχαμε γνωριστεί πολύ παλαιότερα, τον θαύμαζα πάρα πολύ για όσα έχει κάνει και τον προσέγγισα εγώ ο ίδιος να του ζητήσω κάποιες συμβουλές, να με καθοδηγήσει γιατί βρισκόμουν πριν χρόνια σε ένα αδιέξοδο. Ήθελα να κάνω πράγματα, να γίνω ηθοποιός, αλλά για ένα παιδί σαν εμένα από την Θεσσαλονίκη, φάνταζε αυτό πολύ δύσκολο».

Συνέχισε λέγοντας: «Όμως όλα είναι μια απόφαση τελικά και όλα είναι μέσα στο μυαλό μας. Αν δεν ήταν αυτός δεν ξέρω αν θα είχα καταφέρει αυτά που έχω καταφέρει τώρα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Σπύρος Νικολαϊδης στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed