Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: «Μένουμε με τον Σπύρο στο σπίτι των γονιών του»

«Ερωτευτήκαμε στο πάρτυ της ένωσης – Έχουμε επέτειο σχέσης 15 Απριλίου»

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου στο «Πρωινό μας» σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης όπου και αποκάλυψαν πότε ξεκίνησε ο δεσμός τους.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου μεταξύ άλλων έκαναν δηλώσεις για τη σχέση τους και τη γνωριμία τους στο Survivor. «Η σχέση μας ξεκίνησε στην ένωση του Survivor. Έχουμε ημερομηνία επετείου στις 14 Απριλίου. Πέρα από τους τσακωμούς και το ότι έφυγα νωρίτερα, δεν μας πτόησε κάτι», δήλωσε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ριάλιτι επιβίωσης: «Ήταν μια εμπειρία που θα ήθελα να τη ζήσω και θυμάμαι χαρακτηριστικά, που είπα στην αδερφή μου ότι θα πάω για έναν μήνα, γιατί δεν θα αντέξω. Ήταν τρομερά δύσκολο, αδιανότητο και τελικά, έμεινα έξι μήνες», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον έρωτά τους, η Βρισηίδα δήλωσε: «Εγώ ερωτεύομαι σε βάθος χρόνου. Ερωτεύομαι τον χαρακτήρα του, κάποια μικρά πράγματα που κάνει. Θέλω χρόνο. Ερωτεύομαι τον άνθρωπο που γνωρίζω σιγά σιγά. Όχι κατευθείαν». Από τη μεριά του, ο φαρμακοποιός δήλωσε πως: «Ο έρωτας κερδίζεται και θέλει παιδεία, καλλιεργείται. Ο κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να οδηγήσει σε κεραυνοβόλο απογοήτευση».

Τέλος, μίλησαν για τη συγκατοίκησή τους στην Αθήνα. «Ήταν λίγο δύσκολο το Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Συζούμε, τώρα φτιάχνουμε το σπίτι. Μένουμε προσωρινά στους γονείς του Σπύρου. Οι γονείς του με συμπαθούσαν από πριν, μέσα από το παιχνίδι», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου. Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed