Η σπόντα της Καραβάτου για τις σχέσεις με τα πεθερικά: «Ας σταματήσουμε να ξεροβήχουμε»

Ο διάλογος με παίκτρια του My Style Rocks: «Ε, όλες οι σχέσεις έχουν διακυμάνσεις… Σε μένα τα λες;!»

Την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από το “My Style Rocks” πραγματοποίησε η Κατερίνα Καραβάτου και στο επεισόδιο της Πέμπτης, ενώ συνομιλούσε με μία διαγωνιζόμενη είπε κάποια λόγια συνοδευόμενα με κάποιες “κινήσεις” όλο νόημα.

Το θέμα που είχαν να εξυπηρετήσουν στιλιστικά τα κορίτσια του ριάλιτι μόδας συσχετιζόταν με συνάντηση με τα πεθερικά τους. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης της Καραβάτου με τη Σελένη, η παρουσιάστρια τη ρώτησε αν έχει άγχος για τη γνωριμία της με τα πεθερικά της ή αν τους είχε ξανασυναντήσει. «Τα ‘χω γνωρίσει χρόνια» απάντησε με νόημα η διαγωνιζόμενη και η Καραβάτου σχολίασε: «Πολύ ωραία τα νέα που μου λες και τα πάτε ωραία, έχετε καλή σχέση;».

Τότε η Σελένη απάντησε πως «Ε, όλες οι σχέσεις έχουν διακυμάνσεις Κατερίνα» με την Καραβάτου να λέει όλο νόημα στην κάμερα «Σε μένα το λες, φυσικά εννοείται» και τότε άρχισαν και οι δύο να γελούν και να ξεροβήχουν. «Ας σταματήσουμε να ξεροβήχουμε» είπε η Κατερίνα Καραβάτου και έβηξε μία τελευταία φορά κοιτώντας την κάμερα, με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες να ξεσπούν σε γέλια.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed