Το spoiler του Ορφέα Αυγουστίδη για τον Σασμό

Η αποκάλυψη για το μέλλον του Αστέρη

O Ορφέας Αυγουστίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Σασμός», ενώ παράλληλα έδωσε και ένα  spoiler.

Ειδικότερα, ο Ορφέας Αυγουστίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «ο Αστέρης θα χωρίσει ξανά! Άντε πάλι, ξανά μανά… Άντε πάλι, αυτό το βάσανο… Νομίζω όμως ότι δεν θα είναι για πάρα πολύ αυτή τη φορά. Εντάξει, ναι, γιατί κάτι πιο σοβαρό από αυτό που είχε συμβεί την πρώτη χρονιά δεν μπορεί να ξανασυμβεί. Οπότε αυτή τη στιγμή θα είναι για λίγο. Είναι για να ξαναφουντώσει λίγο η ανάγκη να ξαναβρεθούν στην πραγματικότητα».

«Δεν έχω ιδέα πως θα ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτής της σειράς. Υπάρχει απ’ έξω – απ’ έξω ένας σκελετός, τον οποίο μας λένε, που πάντα όμως ξεφεύγει. Οπότε δεν έχει κανένα νόημα και εμείς πια να ρωτάμε. Γιατί με τα επεισόδια και τους ανθρώπους, έτσι όπως μπαίνουν ηθοποιοί και δημιουργούνται σχέσεις και χημείες, πηγαίνει λίγο η ιστορία από εδώ και λίγο από εκεί. Βγαίνει από τους ανθρώπους που το γράφουν κάτι άλλο πιο εύκολα, ίσως κάτι που δεν το είχαν σκεφτεί, συνεπώς κι εμείς δεν ρωτάμε».

«Ας γίνει ό,τι θέλουν. Θέλω να πω ότι θα ολοκληρωθεί φέτος έτσι κι αλλιώς αυτό, οπότε ας γίνει ό,τι νομίζουν οι άνθρωποι που το γράφουν ότι είναι το πιο σωστό. Πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί όμορφα». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed