Ο Μάρκος ονειρεύεται τη στιγμή που θα είναι μαζί με τον γιο του τον Γιωργάκη στη σειρά Έρωτας Φυγάς και θα τον έχει για πάντα κοντά του, όπως και την Αλεξάνδρα. Μέχρι να γίνει αυτό όμως υπάρχουν ακόμη ανυπέρβλητα εμπόδια σύμφωνα με το mediatime.gr.

Όμως πραγματικά ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει αναπάντεχα πως το μυστικό για το παιδί του με την Αλεξάνδρα δεν είναι τόσο κρυφό όσο πίστευε. Αυτό όμως είναι το λιγότερο που τον ανησυχεί, καθώς η Αλεξάνδρα αρχίζει πλέον να αμφιβάλει για όλους τους άντρες που περιστοιχίζουν τη ζωή της. Του λέει πως πρέπει να μείνουν λίγο μακριά ο ένας από τον άλλο γιατί δεν είναι εύκολο να διαχειριστούν αυτό που συμβαίνει.

Στο μεταξύ ο Στέφανος και η Μαργέτα προσπαθούν να πείσουν τον Μάρκο και τον Ιάσονα αντίστοιχα να βρουν μια κοινώς αποδεκτή λύση για το παιδί τους. Όμως οι προσπάθειες και των δύο πέφτουν στο κενό, αφού το άσβεστο μίσος τους δεν αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση. Η Αλεξάνδρα εξακολουθεί να κρατά τον Μάρκο μακριά από τον Γιωργάκη λέγοντάς του να μην το αναστατώνει μετά το ατύχημα που είχε. Από την άλλη, ο Μάρκος περιμένει διακαώς τη στιγμή που ο γιος του θα γίνει καλά, προκειμένου να τον πάρει μαζί του. Αργότερα ο Μάρκος και ο Ιάσονας τελικά δέχονται να συζητήσουν, αλλά η συνάντηση δεν εξελίσσεται όπως περίμεναν ο Στέφανος και η Μαργέτα.

Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers, φωτογραφικό υλικό και όσα θέλεις να ξέρεις για τις ελληνικές σειρές βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.