Σωτήρης Τσαφούλιας: «Στη μυθοπλασία δε θα βάλω άτομο ΛΟΑΤΚΙ+ μόνο και μόνο επειδή είναι της μόδας»

«Τα έργα μου τα έχω ξεχωριστά από τις ειδήσεις και τη ειδησεογραφία. Ό,τι έχει ανάγκη το έργο μου θα το βάλω. Δε θα το έκανα επί τούτου, επειδή αυτό πουλάει, πάμε να καβαλήσουμε στο άρμα»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκε στο πλατό της Cosmote TV όπου συνάντησε τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και μίλησαν τόσο για τις εξελίξεις στον τρίτο κύκλο του «Έτερος Εγώ» όσο και στο εάν επιλέγει τους ρόλους του με βάση τα πρότυπα της σημερινής κοινωνίας.

Ο σεναριογράφος ξεκαθάρισε πώς όλοι οι ρόλοι μπαίνουν ανάλογα τις ανάγκες του έργου και όχι επειδή κάτι μπορεί να είναι της μόδας. Μεταξύ άλλων μίλησε για τις δυο επιτυχημένες σεζόν του Έτερος Εγώ, «Χαμένες Ψυχές» και «Κάθαρσις» αλλά και για την τρίτη και τελευταία σεζόν που βγαίνει αποκλειστικά στην Cosmote TV στις 13 Φεβρουαρίου.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος είπε: «Στη “Νέμεσις” ποντάρω περισσότερο στις γυναίκες περισσότερο από άλλους κύκλους. Όταν προσεγγίζω ένα έργο στη μυθοπλασία δε λαμβάνω υπόψιν μου τις κοινωνικές συνθήκες. Δηλαδή, δε θα βάλω έναν συγκεκριμένο ρόλο, δε θα βάλω έναν χαρακτήρα ΛΟΑΤΚΙ, γκέι, μαύρος, γυναίκα επειδή αυτό είναι της μόδας ή αυτό ακούγεται. Τα έργα μου τα έχω ξεχωριστά από τις ειδήσεις και τη ειδησεογραφία. Ό,τι έχει ανάγκη το έργο μου θα το βάλω. Δε θα το έκανα επί τούτου, επειδή αυτό πουλάει, πάμε να καβαλήσουμε στο άρμα. Όταν η σειρά το έχει ανάγκη, θα κάνω τα πάντα. Οι γυναίκες μου ταιριάζουν πολύ στη ζωή μου, έχουμε χημεία». Δες περισσότερα στα παρακάτω αποσπάσματα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed