Ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποκάλυψε τη νέα σειρά που ετοιμάζει: «Είναι πραγματική ιστορία. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μαζική δολοφονία στην Ελλάδα»

«Δείχνει πώς εμείς οι άνθρωποι δημιουργούμε τα τέρατα κι όταν αυτά μας χτυπούν, αναρωτιόμαστε τι κάναμε λάθος»

Στην κάμερα του “Breakfast at Star” έκανε δηλώσεις ο Σωτήρης Τσαφούλιας, που σκηνοθετεί την παράσταση ¨Ο Επισκέπτης” και αναφέρθηκε τόσο στην είσοδο του “Maestro” στο Netflix όσο και στην ολοκλήρωση του “Έτερος Εγώ” και τη νέα σειρά που ετοιμάζει.

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης που σκηνοθετεί την παράσταση στην οποία τον συνάντησε η εκπομπή, ανέφερε αρχικά πως «Πάντα έχω άγχος, όταν ένα έργο επικοινωνείται με τον κόσμο, γιατί είναι σαν να παντρεύεις το παιδί σου. Είναι κάτι που νόμιζες δικό σου και το συνοδεύεις να πάει να βρει τη θέση του σε ψυχές και μυαλά άλλων ανθρώπων». Επιπλέον, δήλωσε ότι ο κύκλος του “Έτερος Εγώ” θα ολοκληρωθεί στην τρίτη σεζόν αλλά άφησε ένα παράθυρο για κάποια επιστροφή της σειρά στο μέλλον.

Συγκεκριμένα ο Τσαφούλιας είπε πως «Έχω μεγάλη αγωνία για την αποδοχή της από το κοινό και αυτή τη φορά που κλείνει σαν κύκλος. Στη ζωή μου έχω μάθει να μη λέω “ποτέ” και “για πάντα”. Αυτή τη στιγμή είναι ο τελευταίος κύκλος, κλείνουν όλα τα ερωτήματα, οι χαρακτήρες εισπράττουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Τα πράγματα πρέπει να κλείνουν, όταν είναι στην κορυφή τους».

Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε επίσης τα σχέδιά του για τη νέα σειρά που ετοιμάζει και θα έχει αστυνομικό περιεχόμενο μια και αφορά την μεγαλύτερη μαζική δολοφονία της χώρας. «Ετοιμάζουμε μία καινούργια σειρά τώρα, που είναι μία πραγματική ιστορία. Είναι η μεγαλύτερη μαζική δολοφονία που έχει συμβεί ποτέ στην Ελλάδα. Συνέβη στα Κύθηρα το 1909. Δείχνει πώς εμείς οι άνθρωποι δημιουργούμε τα τέρατα κι όταν αυτά μας χτυπούν, αναρωτιόμαστε τι κάναμε λάθος».

Τέλος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την ένταξη του “Maestro” στο Netflix τονίζοντας ότι αυτό το γεγονός «Θετικότατο είναι. Έχουμε πάρα πολύ μεγάλη χαρά, ο Χριστόφορος είναι φίλος μου. Ο στόχος να μπει η ελληνική γλώσσα στην πλατφόρμα και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε διαθέτοντας πολύ λιγότερα μέσα σε σχέση με το εξωτερικό επετεύχθη. Μόνο χαρά και περηφάνια μπορείς να νιώσεις για αυτό, τίποτα άλλο» είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed