Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον Μαυρίκιο: «Δεχόμαστε απειλές, μας παρακολουθούν, αλλάξαμε σπίτι»

«Αυτές τις μέρες έχω δεχτεί περίεργα τηλεφωνήματα από ανθρώπους του παρελθόντος. Συγκεκριμένα είπαν “αυτό το μούλικο ετοιμάζεται να με δώσει στεγνά”»

Ο τραγουδιστής ανέφερε ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα, περιέγραψε καταστάσεις όπου τον παρακολουθούν με το αυτοκίνητο, ενώ εξήγησε ότι αναγκάστηκε να μετακομίσει γιατί νιώθει ότι κινδυνεύει. Όλα αυτά τα συνδέει με τραυματικές εμπειρίες κακοποίησης από συγκεκριμένο πρόσωπο και ισχυρίζεται ότι συμβαίνουν για να μην αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Έχοντας μιλήσει πριν λίγες μέρες για ανήθικες προτάσεις που δέχτηκε και δεν υπέκυψε με αντίτιμο να μην κάνει νωρίτερα καριέρα, ο Μαυρικίου εξήγησε πως η περιγραφή ενός ατόμου που έκανε, έχει οδηγήσει στο να δέχεται ανώνυμα τηλεφωνήματα με απειλητικό περιεχόμενο. Συγκεκριμένα είπε ότι «Αυτές τις μέρες έχω δεχτεί περίεργα τηλεφωνήματα από ανθρώπους του παρελθόντος. Γιατί τις τελευταίες μέρες σχεδόν υπονόησα σε ποιον αναφέρομαι. Εγώ περίμενα να ακούσω συγγνώμη και άκουσα απειλές τύπου “δεν φαντάζομαι να τολμήσεις να πεις”. Συγκεκριμένα μου είπαν τη φράση που τους είπε “αυτό το μούλικο ετοιμάζεται να με δώσει στεγνά”.

Στις αποκαλύψεις που έκανε αναστατωμένος στην εκπομπή “Breakfast at Star”, ο Μαυρίκος Μαυρικίου ζήτησε από όποιον έχει αντιληφθεί ποιό είναι το πρόσωπο που τον απειλεί, να επικοινωνήσει μαζί του. «Κάνω δημόσια έκκληση σε όποιον έχει καταλάβει σε ποιον αναφέρομαι, να μου στείλει μήνυμα στο Instagram. Μέχρι που αναγκάστηκα να μετακομίσω αυτή την εβδομάδα, άρον άρον, για να μην ξέρουν πού μένουμε. Γιατί είδα και αυτοκίνητα έξω από το σπίτι. Φοβόμαστε».

Δες όσα κατήγγειλε στο Breakfast@Star:


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed