Η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφιάνα Αβραμάκη, μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, την ενόχλησή της με τη συμπεριφορά του Άρη Σοϊλέδη αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.

Για το ριάλιτι σχολίασε: «Μου άφησε πολύ γλυκιά γεύση. Μπήκα συνειδητοποιημένη αν και ίσως να άλλαζα κάποια πράγματα γιατί ξέρεις εκεί φτιάχνεις τον δικό σου μικρόκοσμο».

Σχετικά με τα σχόλια που ακούστηκαν για εκείνη όσο ήταν στο ριάλιτι είπε: «Οι δικοί μου έγιναν πυρ και μανία, στεναχωρήθηκαν πολύ. Δεν ήταν μόνο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που έλεγε πράγματα τα έλεγαν κι άλλοι στις προσωπικές τους συνεντεύξεις και όταν τους ρωτούσαμε δεν μας το παραδεχόντουσαν».

Για τις σχέσεις που έχει κρατήσει με τους παλιούς συμπαίκτες της είπε: «Δεν έχει συνεχιστεί η φιλία μας με τον Άρη. Από πλευράς μου δεν έχει γίνει κάτι μέχρι και πριν το τελικό έδειχνα ότι τον υποστηρίζω, από την στιγμή όμως που δεν δέχθηκα κάποια προσέγγιση από την αντίπερα όχθη δεν πρόκειται να κάνω κάτι άλλο». Δες περισσότερα το παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.