Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το Γιώργο Κιμούλη, τις κατηγορίες που γίνονται στο χώρο του θεάτρου και πώς πιστεύει ότι πρέπει να τις διαχειριστούν οι ηθοποιοί.

«Έχω μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Κιμούλη, θεωρώ ότι είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας ηθοποιός» ανέφερε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη ενώ διευκρίνισε πως όσοι άνθρωποι κακοποιούνται πρέπει να το καταγγέλλουν. Συγκεκριμένα η ηθοποιός δήλωσε πως «Σαφώς οι άνθρωποι όταν κακοποιούνται πρέπει να μιλάνε και είμαστε πάντα υπέρ των ανθρώπων που δέχονται την κακοποίηση».

Στη συνέχεια εξέφρασε τη λύπη της για τις κατηγορίες που γίνονται ανάμεσα σε ηθοποιούς ενώ δε δίστασε να τονίσει ότι «Για εμένα δεν θα πάψει ποτέ να είναι ο καλύτερος ηθοποιός, τον βλέπω στη σκηνή και τον χαζεύω» αναφορικά με τον Γιώργο Κιμούλη.

Όσον αφορά τον τρόπο που κατά την ίδια θα ήταν ο ιδανικότερος για να γίνει η διαχείριση των κακών συμπεριφορών στο θέατρο, αυτός θα ήταν να προσπαθούμε να τα διορθώνουμε μέσα στην οικογένεια και όχι να τα βγάζουμε και όχι να βγάζουμε την οικογένεια βούκινο στα κανάλια. Η λύση είναι η δικαιοσύνη. Δεν αμφισβητώ αλλά δεν μπορώ να έχω την ίδια άποψη από τη στιγμή που δεν ήμουν παρούσα σε κάτι» επεσήμανε η ηθοποιός.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου