Σίσσυ Χρηστίδου: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα… Θα μιλήσω εκ μέρους όλων εδώ»

«Νομίζω ότι η απάντηση για αυτούς τους 600 ανθρώπους στους οποίους αναφέρθηκε, είναι πώς νιώθουν όλοι εκείνοι…»

Μετά την πρώτη αναφορά του Νίκου Κοκλώνη στα δημοσιεύματα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα. Μέσα από την εκπομπή της Κυριακής, η παρουσιάστρια είπε λίγα λόγια, εκπροσωπώντας όλη την ομάδα της εκπομπής που είναι παραγωγής Νίκου Κοκλώνη.

«Όλες αυτές τις μέρες έχετε ακούσει όλα αυτά που έχουν βγει στη δημοσιότητα και αφορούν στον Νίκο μας. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα με πάρα πολλά συναισθήματα. Εμείς δεν αναφερθήκαμε καθόλου στο θέμα γιατί ξέραμε ότι ο Νίκος θέλει να δώσει την απάντησή του μέσα από το δικό του βήμα», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και έπαιξε το απόσπασμα από το J2US, όταν ο Νίκος Κοκλώνης πήρε τον λόγο και μίλησε ως επιχειρηματίας και όχι ως παρουσιαστής» είπε αρχικά.

«Νομίζω ότι η απάντηση για αυτούς τους 600 ανθρώπους στους οποίους αναφέρθηκε, είναι πώς νιώθουν όλοι εκείνοι για τον Νίκο και πόσο τον αγαπάνε και έχουν στηριχθεί πάνω του. Πόσες οικογένειας βασίζονται σε εκείνον και δεν μιλάω για εμάς που είμαστε μπροστά από τις κάμερες, αλλά για εκείνους που είναι πίσω. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Εμείς, εκπροσωπώντας όλη την εκπομπή, θέλουμε να του στείλουμε μια μεγάλη αγκαλιά, την απεριόριστη αγάπη μας. Να μη στεναχωριέται και να μη το βάζει κάτω. Είμαστε όλοι δίπλα του» κατέληξε. Δες το απόσπασμα:


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed