Σασμός-Spoiler: «Μαθιός χωρίς Βασιλική δεν γίνεται»

«Τα μυστικά του ενός βγαίνουν στην πλάτη του άλλου και αυτό βαραίνει κάθε φορά τον χαρακτήρα, αναλόγως με το όνομα που έχει εκείνη τη στιγμή»

«Πρέπει με έναν τρόπο να μπορέσει να διαχειριστεί τους ρόλους αυτούς που του έχουν συμβεί. Είναι μία Γιώργος, αύριο Λευτέρης, δεν ξέρουμε τι μπορεί να καταλήξει και αυτό είναι κάπως δύσκολο και για εμένα. Δεν ξέρω αν θα καταλήξει γαμπρός, η αλήθεια είναι ότι το θέλει πολύ, βρήκε τον άνθρωπό του, αλλά παράλληλα είναι δύσκολο ή ο Γιώργος ή ο Λευτέρης να αποβάλει τον ένα χαρακτήρα του, που υποδυόταν τόσα χρόνια. Τα μυστικά του ενός βγαίνουν στην πλάτη του άλλου και αυτό βαραίνει κάθε φορά τον χαρακτήρα, αναλόγως με το όνομα που έχει εκείνη τη στιγμή. Ευελπιστώ ως Γιώργος σιγά σιγά να μπορέσει να αποβάλει τον ρόλο του Λευτέρη και να ζήσει όπως πραγματικά θέλει. Δεν ξέρω αν πραγματικά θα δούμε τον γάμο, υπάρχει η ανακοίνωση».

«Μαθιός χωρίς Βασιλική δεν γίνεται. Η έλξη και η δύναμη που έχουν αυτοί οι δύο χαρακτήρες δεν νομίζω ότι θα τους αφήσουν μακριά».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed