Σασμός: Ο Μανόλης κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση, για να αποκαλύψει τα μυστικά του Λευτέρη

Η Καλλιόπη καταστρώνει σχέδιο με τα ανίψια της και συμμαχεί με τον Νικηφόρο

Βαγγέλης και Σταύρος συζητούν για την πορεία της σχέσης του Σταύρου και της Αργυρώς. Ο Βαγγέλης συμβουλεύει τον Σταύρο να ηρεμήσει, για να μπορέσει να συζητήσει πολιτισμένα με την Αργυρώ και να μάθει την αλήθεια. Τα πνεύματα οξύνονται στην κουβέντα μεταξύ Αργυρώς και Σταύρου και φτάνουν σε αδιέξοδο, ενώ λίγο αργότερα η Άσπα κατηγορεί τον Αστέρη κατά πρόσωπο για τη ρήξη του ζευγαριού.

Παράλληλα, η Καλλιόπη καταστρώνει τα σχέδια της με τα ανίψια της, πράγμα που ανησυχεί τους γιους της, αλλά ενθουσιάζει τον Νικηφόρο. Η Καλλιόπη ενημερώνει το Νικηφόρο για τη διαθήκη του Άγγελου κι εκείνος αντιδρά έντονα, γεγονός που την ικανοποιεί, γιατί βρίσκει έναν ακόμη σύμμαχο. Η Νάντια κάνει άλλη μια εμφάνιση στο σπίτι του Μάθιου κι ενόσω παρατηρεί την κάθε του κίνηση, ο Μαθιός νιώθει μια υπόγεια απειλή. Μεγάλη στενοχώρια επικρατεί στο ζεύγος Αγγελάκη για το φευγιό της Θοδώρας, την ώρα που η Στέλλα κάνει μια έκπληξη στον Τόλη.

Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα κι ο Αντώνης περνούν όμορφες στιγμές στο ταξίδι τους, ενώ ο Μανόλης κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση, για να αποκαλύψει τα μυστικά του Λευτέρη. Δες παρακάτω τα αποσπάσματα:


 

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed