Σασμός: Η Ευγενία Σαμαρά αποκαλύπτει

«Στέλλα και Αργυρώ θα συναντηθούν, γνωρίζοντας η μία για την άλλη»

Με τεράστια αγωνία περιμένουν οι τηλεθεατές τις εξελίξεις στον «Σασμό» και το ερώτημα που γεννιέται είναι αν η Στέλλα θα κρατήσει το παιδί του Αστέρη, με τον οποίο έχουν χωρίσει κι εκείνος έχει συνάψει σχέσεις με την Αργυρώ.

Η Ευγενία Σαμαρά, η τηλεοπτική Στέλλα, βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day και προχώρησε αποκαλύψεις για το αν τελικά θα το κρατήσει λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Η σκέψη είναι ότι δεν θέλει να το κρατήσει μόνη της, γιατί της θυμίζει και όλο αυτό που έχει περάσει. Παρόλα αυτά δεν είναι τόσο εύκολη απόφαση και ενώ θα την πάρει, κάπως δυσκολεύεται να το κάνει. Θα μπορούσε να ανατραπεί η απόφαση. Δεν έχω διασκεδάσει στη ζωή μου πιο πολύ. Έκαψα το μυαλό των τηλεθεατών. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

Η ηθοποιός προχώρησε σε ακόμα μια αποκάλυψη λέγοντας «Η Στέλλα και η Αργυρώ θα βρεθούν, γνωρίζοντας κάποια πράγματα παραπάνω η μία για την άλλη. Γνωρίζουν τι είναι η μία και η άλλη και δεν νομίζω ότι θα είναι Σουηδία. Θα είναι Κρήτη».

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed