Σασμός: Δημήτρης Λάλος και Στέλιος Μάινας φωτογραφίζονται μαζί στα γυρίσματα

Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία, μετά την ένταξη του Στέλιου Μάινα στη σειρά

Ο δεύτερος κύκλος του «Σασμού» βρίσκεται ήδη στα σκαριά και οι ηθοποιοί δίνουν στους θαυμαστές της σειράς μικρές γεύσεις από τα γυρίσματα.Ο Δημήτρης Λάλος ανάρτησε μία φωτογραφία με το νέο μέλος της σειράς, τον Στέλιο Μάϊνα. Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο «Μαθιός» ανέβασε ένα story, με μία κοινή τους φωτογραφία.

Υπενθυμίζεται, ότι ο χαρακτήρας που αναμένεται να υποδυθεί ο Στέλιος Μάϊνας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης. Η νέα προσθήκη στην παρέα του «Σασμού» θα υποδυθεί τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος επιστρέφει από τους… νεκρούς για να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του Πετρή. Ο Παύλος Βρουλάκης είναι ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης και το βασικότερο είναι ότι η οικογένεια των Βρουλάκηδων τον θεωρούσε για χρόνια νεκρό.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed