Σασμός: Η Άννα και ο Παντελής θα έλθουν σε μεγάλη ρήξη που θα τους οδηγήσει στα άκρα

Ο Μανώλης για να ενώσει την οικογένειά του θα κάνει μία παράτολμη κίνηση

Η Αλίνα Κωτσοβούλου και ο Στάθης Μαντζώρος, η Άννα και ο Παντελής,  το αγαπημένο ζευγάρι του «Σασμού» ήταν προσκεκλημένοι, σήμερα Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου, της Κατερίνας Καινούργιου. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν στην «Super Κατερίνα» για την δημοφιλή σειρά του Alpha, αναφέρθηκαν στην  υπέροχη ομάδα δημιουργίας της σειράς, στην κινηματογραφική παραγωγή, τα γυρίσματα που γίνονται σε φυσικούς εξωτερικούς χώρους, ενώ αποκάλυψαν τις καθηλωτικές εξελίξεις δίνοντας spoiler σχετικά με το τι θα ακολουθήσει στον«Σασμό».

Στην ιστορία από δω και στο εξής υπάρχουν ανατροπές. Επέλθει σύγκρουση ανάμεσα στο ζευγάρι. Η ‘Αννα και ο Παντελής θα έλθουν σε μεγάλη ρήξη που θα τους οδηγήσει στα άκρα.«Είναι ωραίο που η Άννα θα δυναμώσει το χαρακτήρας της και θα διεκδικήσει  τη σχέση με τον άντρα της και σα σύντροφος και σα μάνα. Διότι την έχει συνηθίσει, την έχει σίγουρη κι έχει δέσει τον γαϊδαρό του ο Παντελής. Κι όταν κάποιες ισορροπίες ανατραπούν θα υπάρξουν πολύ σοβαρές εξελίξεις» σημειώνει η Αλίνα Κωτσοβούλου.

«Μου αρέσει πολύ η τέχνη να σου δίνει την  αίσθηση ότι κοιτάς από την κλειδαρότρυπα, ότι βλέπεις πράγματα απόκρυφα» λέει ο Στάθης Ματζώρος. «Όταν συμβαίνουν γεγονότα στην οικογένεια Αγγελάκη, πραγματικά αποκαλύπτονται οι χαρακτήρες» εξηγεί και προσθέτει ότι «θα γίνουν πολλά πράγματα, τα οποία θα  τους δέσουν μεταξύ τους». Όπως για παράδειγμα, ο Παντελής μαλακώνει με τον Μανόλη. «Η σχέση πατέρα-γιου  μας απασχολεί και  θα μας απασχολεί. Θα έλθουν πολύ κοντά.  Η σχέση του  Μανόλη με τον πατέρα του θα δυναμώσει και ο Παντελής θα καταλάβει περισσότερο το γιο του» καταλήγει. Δες περισσότερα στα παρακάτω αποσπάσματα: 
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed