Σάκης Τανιμανίδης:«Εγώ είμαι ο παραγωγός, δεν παίρνω την απόφαση του πότε θα μπει»

Διαφωνεί με την ώρα προβολής του Dragons’ Den

Τον Σάκη Τανιμανίδη συνάντησε η κάμερα της Super Κατερίνα και ο ίδιος μίλησε για την εκπομπή Dragons’ Den όπου και παρουσιάζει, η οποία άλλαξε μέρα και ώρα και πλέον θα προβάλλεται τις Παρασκευές στις 21.30.

Ο ίδιος στην κάμερα είπε πως: «Είναι υποτιμητική η ερώτηση για το αν οι Έλληνες μπορούν να καταλάβουν το Dragons’ Den. Τι είναι οι Έλληνες; Δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι επιχειρηματικότητα; Στην τηλεόραση είναι ανταγωνισμός και πρέπει να βάλεις το πρόγραμμά σου στο κατάλληλο σλοτ. Όχι, δεν συμφωνώ με το συγκεκριμένο σλοτ, θα το έβαζα άλλη ώρα. Δεν έχει σημασία γιατί εγώ είμαι παραγωγός και παρουσιαστής, δεν παίρνω την απόφαση του πότε θα μπει». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed