Σάκης Τανιμανίδης για Γιώργο Μαυρίδη: «Η σχέση μας εξελίχθηκε σε όχι φιλική. Είχαμε διαφωνίες»

«Γνώρισα τη Χριστίνα, έφτιαξα την οικογένειά μου, οπότε απομακρυνθήκαμε»

Ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε, μεταξύ άλλων για τη σχέση που διατηρεί με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Οι δυό τους, που υπήρξαν κατά το παρελθόν καλοί φίλοι, τα τελευταία χρόνια έχουν απομακρυνθεί με τον παρουσιαστή, να ξεκαθαρίζει στη συνέντευξη τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους. Όπως εξήγησε ο Σάκης Τανιμανίδης: «Με τον Γιώργο, προφανώς κάποια στιγμή η σχέση μας από πολύ φιλική εξελίχθηκε σε όχι φιλική, αλλά δεν μαλώσαμε ποτέ. Απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, είχαμε κάποιες διαφωνίες, δεν υπήρξε κάποιος τσακωμός. Απλά απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, εκείνη την εποχή συμπτωματικά ήρθα στην Αθήνα, γνώρισα τη Χριστίνα, έφτιαξα την οικογένειά μου, οπότε απομακρυνθήκαμε».

Μιλώντας για τη σχέση που διατηρούν σήμερα ανέφερε: «Μετά από χρόνια υπήρξαν κάποιες αφορμές που τα είπαμε και τηλεφωνικά. Ήρθε η στιγμή που βαφτίσαμε τα παιδιά μας και λέω γιατί να μην πω στον Γιώργο να έρθει; Αυτά που μας ενώνουν με τον Γιώργο είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε και χάρηκε και αυτός νομίζω πάρα πολύ. Τώρα είμαστε μια χαρά. Δεν κάνουμε παρέα, αλλά δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε. Είχα να τον δω χρόνια, τον είδα, τον αγκάλιασα, χάρηκα πολύ». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed