Η Ρούλα Σταματοπούλου μιλά για το δικό της ταξίδι μητρότητας

Οι προσπάθειες να μείνει έγκυος, οι δυσκολίες, η στιγμή της πρόωρης γέννας και όλα τα συναισθήματα που βίωσε – «Ακούσαμε την καρδιά, πήγαμε στο επόμενο ραντεβού και μας είπε ο γιατρός ότι δεν προχωράει. Φρίκη»

Η make up expert Ρούλα Σταματοπούλου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη. Η Ρούλα Σταματοπούλου απέκτησε πριν 6 μήνες τον μοναχογιό της Άγγελο, ένα όνομα που όπως έχει δηλώσει του το έδωσε πριν γεννηθεί.

«Είχα ως στόχο να κάνω ένα παιδί και έχοντας αυτό ως στόχο ήρθε ο άνθρωπος, που είμαι τώρα μαζί, στη ζωή μου και αποφάσισα να κάνω το παιδί γιατί “μου το έβγαλε” και αυτός» προσέθεσε. Σημείωσε πως η δουλειά της δεν έχει ωράριο και ήταν κάτι που ουσιαστικά δεν της επέτρεπε να “μπει σε μια σειρά”. «Πόσο μάλλον όταν αυτή η δουλειά σε γεμίζει, είναι μία παγίδα αυτό» συμπλήρωσε.

«Όταν γύρισε και μου είπε ο άνθρωπος αυτός ότι “εγώ δεν με νοιάζει, θέλω να είμαι μαζί σου, είτε ο Θεός μάς δώσει ένα παιδί, είτε δεν μας δώσει”, πείσμωσα μέσα μου τόσο πολύ, που ήθελα να το ολοκληρώσω και να το κάνω όλο όπως πρέπει και να έχουμε και ένα παιδάκι» συνέχισε.

Ερωτώμενη για το εάν έχασε ποτέ το κουράγιο της κατά τη διάρκεια των προσπαθειών για να συλλάβει το παιδί απάντησε: «Κάθε φορά που προσπαθούσα και δεν γινόταν, κάθε φορά ερχόμουν και πιο κοντά, δεν απομακρυνόμουν από τον στόχο, πείσμωνα όλο και περισσότερο».

Όταν τελικά κατάφερε να μείνει έγκυος θυμάται πως δεν ήθελε να το ανακοινώσει σε κανέναν μέχρι που έκλεισε τους 3 μήνες. «Κάθε εβδομάδα ήμουν στο γιατρό. Είχα μία πολύ καλή εγκυμοσύνη, ούτε είχα βαρύνει, ένιωθα καλά με εμένα» περιέγραψε.

Μιλώντας για τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης, είπε: «Πάγωσα, έπαθα σοκ, δεν είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά». Σημειώνεται πως το μωράκι της ήρθε στον κόσμο λίγο πριν ολοκληρωθεί ο 8ος μήνας κύησης.

Ενθυμούμενη τη στιγμή που έπρεπε το μωράκι της να μείνει στην θερμοκοιτίδα ανέφερε πως εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν όλα, τότε άρχισε να νιώθει μαμά.

«Είδα τον μικρό μου άγγελο με τα σωληνάκια στον θάλαμό του και δίπλα του άλλους μικρούς μαχητές. Ήξερα ότι του κάνουν καλό, αλλά ήθελα να σπάσω το κουβούκλιο» περιέγραψε χαρακτηριστικά. Δες αναλυτικά όσα συζήτησαν με την Ελένη Μενεγάκη, στα παρακάτω αποσπάσματα:


 


 


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed