Η Ραμόνα Βλαντή επέστρεψε με μία έκτακτη εμφάνιση στο My Style Rocks στη θέση του κριτή και όπως αποκάλυψε, στο πρώτο επεισόδιο έβαλε τα κλάματα.

«Έχω δώσει την ψυχή μου για το My Style Rocks. Ένιωσα δικαίωση. Όλη αυτή η αγάπη με έλιωσε».

«Δεν είχα την τύχη και την τιμή να συναντήσω από κοντά στο γύρισμα την Σοφία Χατζηπαντελή. Στυλιστικά δεν μου αρέσει», είπε. Όσον αφορά την ένταση που προκλήθηκε στο πλατό και την άκομψη χειρονομία της Σοφίας Χατζηπαντελή, η Ραμόνα εξήγησε πως το θεώρησε αστείο και νόμιζε ότι θα κοπεί στο μοντάζ. «Επειδή είμαι ξένη και τα ελληνικά μου δεν είναι τέλεια, γι’ αυτό τον λόγο έκανα την πλάκα αυτή. Μπορώ να μιλήσω για τη δική μου συμπεριφορά, δεν μπορώ να μιλήσω για των άλλων την συμπεριφορά, δεν με αφορά».

«Δεν θέλω να νιώθει καμία γυναίκα απειλή. Αυτό το κορίτσι χρειάζεται αγάπη, έχει κάτι μέσα της… Λυπήθηκα, όχι για μένα, για εκείνη, γιατί εκτέθηκε. Εμένα δεν με άγγιξε καθόλου. Δεν θέλω να πιστεύω ότι το άφησαν επίτηδες από την παράγωγη», συμπλήρωσε. Δες αναλυτικά τις δηλώσεις:


Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers, φωτογραφικό υλικό και όσα θέλεις να ξέρεις για τις ελληνικές σειρές βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.